promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 13: Az egyik csillagjegy lebuktatja a szerelmét, a Bak le kell zárjon egy régi kapcsolatot
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétvégén sokaknak összetörhet a szíve, de erősnek kell lenni. Íme az ország kedvenc horoszkópja.

Kos (március 21. – április 20.)

A hétvégén esélyes, hogy rendkívül feszült leszel. Egyszerűen olyan hullámok csapnak össze a fejed fölött, amik bizony rendesen próbára teszik az ember idegeit, és egy adott ponton hangos ordibálás formájában robban ki belőled minden elfojtott szó. Jobb lett volna nem megvárni a robbanást, de ha már így alakult, hadd szóljon.

Bika (április 21. – május 20.)

Nem szép dolog a másik dolgai között kutakodni, de ezúttal jogos a másikba vetett bizalmad megingása, avagy totális hiánya. Vigyázz viszont, mert nem biztos, hogy tetszeni fog, amit találsz. Lehet, hogy tilosban jár a kedvesed? Ha így van, hogyan jutottatok ide, van egyértelmű felelős? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, mielőtt ítélkeznél.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nem igazán leszel emberbarát ezen a hétvégén. Sőt, mondhatnánk, hogy sokan kifejezetten kiállhatatlan társaságnak találnak majd. Ez azonban ilyen bolygó állás mellett nem is csoda, most nagyon mély és fájdalmas lelki folyamatok folynak benned, amikről nem is tudsz. Éppen ezért jobb is, ha inkább elvonulsz, vagy csak olyanokat engedsz közel magadhoz, akik nagyon jól ismernek.

Rák (június 22. – július 22.)

A hétvége tartogathat nehéz helyzeteket, de te ki tudsz belőlük jönni. Jól áll a szénád, most épp a csillagok is kedveznek, és ez egész januárban így maradhat. De mielőtt nagyon elbíznád magad, azért a napi horoszkóp figyelmeztet: ezek az akadályok nem lesznek könnyűek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Több türelemre és megértésre lenne szükség, egy blabla horoszkóp ezt mondaná, bárki megmondhatja, aki rendszeresen felüti a napi horoszkópokat. A valóság azonban az, hogy neked ma több humorra lesz szükséged, mert bizony olyan akadályokat állíthat eléd a sors, amiről nehéz eldönteni, hogy sírni vagy nevetni kellene-e rajta.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Egy ostoba és rosszindulatú pletykának válhatsz az áldozatává ezen a szombaton.. Pedig van most elég gondod, szóval az lenne a legjobb megoldás, ha csak elengednéd a füled mellett. Nevess jót a dolgon, más értékítélete ugyan nagyon figyelemreméltó lehet olykor, de nem tény. Főleg ha rosszindulatú.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Valaki a eléggé visszaélhet a nagylelkűségeddel, mégis jobban tennéd, ha ezt a problémát nem ezen a hétvégén feszegetnéd. A csillagok amúgy is romantikus estét jeleznek, ebből még akár új szerelem is lehet, ha a régivel elégedetlen vagy. A kettő persze lehet ugyanaz a személy is, az emberi kapcsolatok néha teljesen újjászületnek.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Készülj fel, hogy egy közeli barátodat elképesztő szerelmi csalódás éri, és erre a te hétvégéd is rá fog menni. Egyszerűen senki sincs mellette, aki olyan vigasztalóan hathat rá, mint te. A dolog követel tőled némi áldozatot, de végeredményben te is csak jól jársz vele. 

Nyilas (november 23. – december 21.)

Szombaton mozdulj ki a négy fal közül, mert olyan véletlenekbe botolhatsz, ami az egész életedet megváltoztatja. Bármi lehet, egy régi ismerős felbukkanása, egy szerencsés kimenetelű baleset vagy sérülés, egy idegen tekintete. Viszont ha otthon maradsz, ebből nem lesz semmi.

Bak (december 22. – január 20.)

Volt egyszer idős jós, aki azt mondta, ha kíváncsi vagy a jövőre, a tekintetedet vesd a múltadba. Sok tanítvány azóta is azt találgatja, mi a fenét akart mondani, és bizony néha a csillagok is épp ilyen homályosak. Ami veled fog történni, az egészen különleges, de hogy ez mit jelent pontosan, még egyáltalán nem világos - neked kell utánajárnod.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Szerencsésnek mondhatod magad, ami a pénz dolgában is megnyilvánul ezen a szombaton. Valaki egy régi adósságát törleszti feléd, vagy egyszerűen csak több pénz marad a zsebedben, mint gondoltad, érdemes kicsit megállni, és hálát adni ezekért a dolgokért, amiket olyan sokszor hajlamosak vagyunk ignorálni.

Halak (február 20. – március 20.)

Hiába a hétvége, te rengeteg munkával fogod tölteni. Szerelem, család, várjon a sorára, most meló van. Ez persze nem egy jó felfogás, de most ebbe hajszoltad bele magad. A kérdés az, hogy öröm-e a munka, mert ha igen, akkor nincs ezzel baj. Mindennek eljön majd a maga ideje, te most erre koncentrálsz. Ha viszont semmi örömödet nem leled benne, akkor pláne rosszul csinálsz mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás