promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 2: Az egyik csillagjegy jégszíve ma felolvad, a Bak nehezen találja a helyét az új évben
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mindenkinek indul könnyen az új év, sokan rögtön nagy nehézséggel találják szembe magukat. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Próbálj ma nem fennakadni az apróságokon, és meglátod csodát művelhetsz vele. Ha megszólal a kisördög a fejedben, próbáld elnyomni, egy idő után el is fog tűnni. Legyél inkább támogató és jóindulatú.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha van párkapcsolatod, ma megtapasztalhatod, hogy néha aranyat éra hallgatás. Nem kell mindent szóvá tenned, néha többet érsz, ha kivársz. Különösen idegesítő, ha valaki folyton az igazát bizonygatja, miért olyan fontos ez? Koncentrálj a megoldásra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kedden próbálj meg inkább olyanok társaságába kerülni, akikkel jól érzed magad, akik feltöltenek. Erre ma különösen nagy szükséged lehet, mert nem indul könnyen az új év.

Rák (június 22. - július 22.)

Rakd félre a problémákat és lazíts kicsit, most még hivatkozhatsz arra, hogy év eleje van, nehezen rázódsz vissza a régi kerékvágásba. És ez tulajdonképpen így is van.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kedden jobb, ha felkínálkozó lehetőségek közül a rögösebb utat választod. Legyen szó a szerelemről vagy a munkáról, a jövőben annyi erőd lesz, hogy a nehezebb feladatokkal is könnyebben megbírkózol.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az igazi kincs mindig a sárkány lábánál lapul, amit nem könnyű megszerezni. Rengeteg bátorságra van szükség, de ez a kedd a te napod, legyél vakmerő, szerezd meg amit akarsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az utóbbi időszakban meglehet nem igazán foglalkoztál az érzéseiddel, de mostanában találkoztál valakivel, aki egyre jobban elkezd érdekelni. Lehet felolvad a szíved, és lesz megint bátorságod kitárulkozni? Januárban kiderül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A párkapcsolatodra ráférne egy alapos újratöltés, az évet nem kezditek valami fényesen, de egy kis kedvesség, és estére akár vissza is billenthetitek a mérleg nyelvét. Néha ilyen egyszerű valami nagyszerűt cselekedni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Komoly lehetőséget adnak a csillagok arra, hogy megismerkedj valakivel. Ha már van párod, akkor sokkal jobban elmélyülhet a kapcsolatotok a következő időben. Próbáld meg kitakarítani a fejedből a felesleges dolgokat.

Bak (december 22. - január 20.)

Már mindenki megtette a nagy bejelentéseket, terveket az évre, te meg még azt sem tudod, hol áll a fejed. Nem kell ezért aggódnod, nincs azzal baj, ha neked kicsit több időbe telik. Adj magadnak időt, és meg fogod találni a helyedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szerelem ma megint rád köszönhet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy rögtön bebújik az ágyadba, legyél türelemmel. Ez hosszú távon is nagyon kifizetődő lesz.

Halak (február 20. - március 20.)

Te valószínűleg rengeteg lencsét ehettél szilveszterkor, mert ma csak úgy dől hozzád a pénz. Elköltheted valamilyen értelmetlen hülyeségre, vagy félre is rakhatod, később még jól fog jönni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás