promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 1: Az egyik csillagjegy nagy csávában találja magát, a Halak már az év első napján elégedetlenkedik
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig van második esély, vagy ez csak romantika? A hétfői horoszkópból kiderül.

Kos (március 21. - április 20.)

Új év, új célok, új kezdet. Ez lebegjen a szemed előtt, ez az év könnyen lehet, hogy a te nagy éved lesz.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha elég bablevest ettél, akkor ma könnyen lehet, hogy óriási szerencse ér téeg. Hogy milyen téren, az még nem teljesen tisztázott, utána kellene járnod!

Ikrek (május 21. - június 21.)

A pénz jön, a pénz megy, de egy biztos, te maradsz. A barátaid ebben az évben is számíthatnak rád, ha valami nehézségről van szó.

Rák (június 22. - július 22.)

Az év első napja sok jót ígér neked. Ha teheted, látogass meg egy közeli rokont, vagy legalább hívd fel, garantáltan nagyra fogja értékelni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehetséges, hogy te még szilveszter másnapján sem tudsz leállni a munkával? Ha így van, ideje tartanod egy kis szünetet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet rád talált a szerelem előző nap, de nem érdemes hozzá túl nagy reményeket fűzni. Lehet kellemes csalódás, de lehet az is, hogy nagyon gyorsan elfelejted ezt az éjszakát, ami mögötted van.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A napi horoszkópod azt mutatja, hogy fülig szerelmes vagy. Ha nem így van, valamit rosszul csináltál, de percig se aggódj, még ma is felszedhetsz valakit. Formában vagy, ne állj le!

Skorpió (október 24. - november 22.)

A december nagyon nehezen telt, de nyugi, most már itt a január. Ez lesz a te nagy hónapod, még akkor is, ha ezt az első nap még nem gondolod így.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerelmi csalódás gyötör? Bárkivel megesik, de ne búslakodj, 2024 a te éved lesz, és a szerelem is rád fog találni, csak annyit kell tenned, hogy nem bujkálsz előle.

Bak (december 22. - január 20.)

Jó nagy slamasztikába kerülhetsz már az év első napján. Lehet kicsit sok volt az alkohol szilveszterkor? Rá se ránts, ez a nap erről szól, sokan felöntenek a garatra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Már nagyon régóta vártad, hogy tiszta lappal indíts. Ez a nap ma el is jött jött, óriási önmérsékletet kell gyakorolnod. Ha siekerül, az az egész évedet meghatározhatja.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet reggel csak téblábolsz, de csüggedj, ez volt a helyes döntés, bántad volna, ha nem rúgsz ki a hámból jó alaposan,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás