promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 29: Az egyik csillagjegy megégeti magát a szerelemmel, a Kos pénzügyei rendeződni látszanak
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokakra nagy nyomás nehezedhet az év utolsó munkanapján. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A sok munkának meglett az eredménye, még az idén sikerül egyenesbe jönnöd. Ezek után elég jók a kilátásaid a jövő évre, maradj ilyen tudatos és szigorú a továbbiakban is, pénzügyekről van szó.

Bika (április 21. - május 20.)

Te már elengedted. Az év utolsó munkanapja, ha rajtad múlik, akár ki is rúghatnak, annyira nem érdekel az egész a sok szívózással. Ezt azonban később megbánhatod, jobb, ha van egy B terved.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Óriási a pörgés, de te mégis olyan vagy, mint aki kívül rekedt az időn. Néhány elegáns mozdulattal intézel el mindent, mintha előre tudnád a következő lépést. A munkatársaid nem is értik, mi lelt veled, hogy lehet, hogy ilyen fölényesen magabiztosan végzed a munkát?

Rák (június 22. - július 22.)

Pénteken belefutsz egy idegenbe, aki megfontolandó dolgokat vág a fejedhez. Rosszul esik, de érzed hogy van benne igazság, mintha a vesédbe látott volna.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kedveskedj ma egy vacsorával, a párodnak, ha az ünnepi időszak rosszul sült el. Nagyra fogja értékelni, hogy te is érzed a problémát.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Energikus leszel ma egész nap, és nem feszülsz fölöslegesen a dolgokon. Úgyis minden úgy történik, ahogy történnie kell, és ez nagy magabiztosságot ad neked.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szerelem dolgában ma nagy kihívás előtt állhatsz, mert döntened kell, hogyan mondd meg a szerelmednek, hogy nagyon elbizonytalanodtál magatokban. Ha így van, még szilveszter előtt tedd meg a bejelentést.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A munkahelyeden szép eredményeket érhetsz el, pénz dolgában sincs mire panaszkodnod. Ha mégis, akkor most kell váltani.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Fontos, hogy beszélj az érzéseidről, de ami még fontosabb, hogy kapcsolódj is hozzájuk. Ehhez jó, ha biztonságos környezetben vagy, leginkább a barátaid azok, akik ma akár egy kiadós ordibálásre is a rendelkezésedre állnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha nem vagy óvatos, könnyen megégetheted magad a szerelemmel. Lehet túl nagy hévvel vágtál bele az új kapcsolatba, és a másiknak túl gyors ez a tempó. Légy tekintettel a másikra is, ha tényleg fontos a kapcsolat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A családban ma jókora felfordulást okozhat egy kibeszéletlen téma, ami a semmiből tör a felszínre, csak úgy véletlenül felbukkan. Véletlenek azonban nincsenek, válaszold meg a tisztázatlan kérdéseket még akkor is, ha nem vagy rájuk büszke.

Halak (február 20. - március 20.)

A párkapcsolatodra nagyon nagy hatással van a pénz, de ez nem baj. Mások elvárásai néha a saját vágyainkat tükrözik vissza, és ha ma ebből konfliktusod származna, jusson ez eszedbe. A másik nem véletlenül nyomogatja a trigger pontjainkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás