promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 27: Az egyik csillagjegy szíve darabokra törik, a Nyilas meg kell oldjon egy konfliktust
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A drámák az élet részei, nem tudjuk őket megúszni. Azért lesz, akinek ma sikerül. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma ott arathatsz győzelmet, ahol a legkevésbé sem számítanál rá. Szerelem dolgában könnyű dolgod lehet, de fontos hogy ne feledkezz meg másokról csak azért, mert elborította a fejedet a rózsaszín köd.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma könnyen zavarba hozhatnak, a bók nem esik olyan jól, mint máskor, inkább csak összezavar. Ugyanakkor pont az mutatja ki ma a szimpátiáját, akitől a legkevésbé sem vártad volna, ez minimum elgondolkodtató.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kedden elképzelhető, hogy valaki óriási csalódást okoz, és sokkal jobban összetöri a szívedet, mint gondolnád. Olyan valakiről van szó, akivel nem is vagy párkapcsolatban, és pont ettől lesz a dolog olyan beszédes.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet nem úgy sikerültek az ünnepek, mint vártad, de ezért ne csüggedj. Kihoztad a helyzetből a lehető legjobbat, és remek ajándékokat találtál ki azoknak, akiket a legjobban szeretsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az élet néha lemondásokkal jár, és december végén lehet nagy döntést kell hoznod valamiről. Már nincsen sok hátra, de a kedd egészen különleges lesz, mert egy váratlan telefonhívás mindent felboríthat - és egyúttal rávilágít majd a lényegre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideje abba hagyni a várakozást, és a tettek mezejére lépni. Nem kell megvárnod a jövő évet, fuss neki most, bármiről is legyen szó. Egy régóta húzó románc? Igen. Valamilyen drága tárgy, amire már régóta vágysz? Igen. Fizetés emelés, több pénz? Talán, de nincs kizárva, hallgass az ösztöneidre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ki kell mondanod egy nagy igazságot ahhoz, hogy végre megkönnyebbülj. Ez persze nem könnyű, mert gyakran mi magunk sem tudjuk, hogy hazudunk önmagunknak, és csak önigazolást keresünk. Dobd le ma az álarcaidat..

Skorpió (október 24. - november 22.)

A napi horoszkóp romantikus pillanatokat ígér neked, de ezeket nagyon könnyen elronthatod, ha nem vagy elég figyelmes. Tedd félre az egódat egy kicsit, és koncentrálj a partneredre, ehhez néha az is elég, ha csöndben maradsz, és nem mondasz hülyeségeket.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A család néha nagy kihívások elé állítja az embert, de te állod a sarat. Lehet olyan konfliktus üti fel a fejét, amihez neked közvetlenül nincs is közöd, mégis te leszel az, aki megoldja a helyzetet. Bízz magadban és a kivételes érzékenységedben, ami most kedden nagyon felerősödhet.

Bak (december 22. - január 20.)

Attól, hogy a család kicsit széthullott, és válások, új párok gyerekei tarkítják, még nem szűntök meg egy család lenni, bármilyen furcsa helyzeteket is szül a dolog. Érdemes több humorral, és kevesebb ítélkezéssel kezelni a dolgokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nap elején kicsit bizonytalan lehetsz, mert nem tudod mire számíts a mai napon, és ez feszélyezhet. Lehet jó lenne ma felkeresni egy régi barátot, akire nem is gondoltál mostanában, ebből nagyon tanulságos beszélgetések sülhetnek még ki.

Halak (február 20. - március 20.)

Kéretlen tanácsokkal áraszthatnak ma el, azonban mégis lesz köztük olyan, amit érdemes lehet fontolóra venni. Egy külső szemlélő bizony néha nagyon bele tud trafálni a dolgok közepébe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás