promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 23: Az egyik csillagjegy óriási csetepatét rendez, az Ikreknek egy perc nyugta sincs ma
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesz akinek azért szeretetteljes harmóniában telik a napja. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Te már teljesen átszellemültél, és jó eséllyel ráhangolódtál az ünnepekre. Lehet azonban egy családtagod, akivel régóta nem találod a hangot, ma jó lenne tenni egy próbát, hátha a segítségére tudsz lenni és közösen lebonthatjátok a köztetek magasodó falat.

Bika (április 21. - május 20.)

Karácsony? Ma nem tud érdekelni a közelgő ünnep, akkora problémákkal szembesülhetsz, amik teljesen félreviszik a fókuszt. Bár jó lenne a családodra koncentrálni, ma egyszerűen elvisz a munka, rengeteg a teendő. Valamikor azonban mégis le kell majd lassítanod, a szeretteidnek a lelkedre is szüksége van, nem csak a gondoskodásodra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet az utolsó pillanatra hagytad a bevásárlást, vagy valamilyen más váratlan esemény furakodik be a napodba, de ma valahogy egy perc nyugtod sincs, fel-alá rohangálás az egész, még a WC-n ülve is rád kopogtathatnak. Mégis higgadtnak kell maradnod, próbáld kontrollálni az érzéseidet és feloldani a szorongást.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma egy picit többet költesz, mint azt előzetesen tervezted, de nagyon szerencsésnek mondhatod magadat, mert a pénz ma nem jelent akkora problémát, erősebb benned az öröm érzése. Valaki nagyon sokat gondol rád, de nem mer közeledni, kitalálod ki lehet az?

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szombaton az égiek abban támogatnak, hogy helyes döntést hozz. Sok kitartásra lesz szükséged, hogy tartsd magad hozzá, de ha sikerül, hatalmasat léphetsz előre még a decemberi hónapban. Bízz jobban a napi horoszkópban, ez nem égbe kiáltott szó!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szombaton különös megérzésed támadhat valamivel kapcsolatban, és nem is jársz messze az igazságtól. Ma különösen érzékeny vagy a körülötted lévőkre, hatalmadban áll segíteni nekik, de csak ha engedélyt adnak rá.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Valaki, aki különösen kedves a szívednek, ma nagyon megbánthat. Érdemes azonban inkább azon gondolkodnod, hogy miért érint ez téged ennyire rosszul. Lehet rátapintott valamire, amit még magadnak is nehéz bevallani - ezzel együtt is még lehet, hogy az illető valóban bunkó volt. Jobb, ha kibeszélitek dolgot valamikor.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Néha rossz dolgoknak kell történnie ahhoz, hogy megfejlődd, amit meg kell. Az utad lehet, hogy farkasokkal van kikövezve, de panaszkodás helyett üvölts rájuk, és elkotródnak. Segítenek megtapasztalni, hogy mekkora erő is lakozik benned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Ismerősek Rocky szavai? Nem véletlen, ma bizony ki kell állnod magadért, és nem mutogathatsz másra, vállalnod kell minden következményt.

Bak (december 22. - január 20.)

A családod úgy érzed nem mindig ért meg, sőt, néha mintha egy másik bolygóról csöppentek volna ide, és totálisan értetlenül állsz előttük. Mégis ez a te családod, így jobb ha kebledre öleled őket, minden hibájukkal, gyarlóságukkal, rosszindulatukkal együtt, mert segítenek téged az utadon.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A kedvesség és az udvariasság nagyon alul értékelt fogalmak, pedig ezek nagy erények, és szerencsére te rendelkezel is velük. Bátorság és alázat van mögött, mikor nyílt szívvel fordulsz a társaid felé. Még inkább, ha az ellenségeidnek is megteszed ezt. Nekem megvan a képességed, ma különösen sokszor lesz alkalmad használni.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem az számít, hogy mekkorát tudsz ütni, hanem hogy milyen keményen állod az ütéseket, miközben csak mész előre. Mostanában lehet, hoyg túl sokat ütöttél másokat, de ez elgyengített, rosszul viseled ha valaki visszavág. Ma pedig nagy pofont kaphatsz, ami kijózanító hatással lehet rád.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás