promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dráma az orosz tévében, Putyint élő adásban hozták váratlan helyzetbe egy kérdéssel
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sosem látott jelenetek élő adásban.

Bár valószínűleg Európában nem sokan nézik az orosz televíziócsatornákat, azért a szankciók ellenére ott sem állt meg az élet. Vlagyimir Putyin orosz elnök a héten tartotta szokásos év végi évértékelőjét, aminek része volt, hogy egy linkkel keresztül be lehetett jelentkezni, és videókapcsolat felvétele után kérdezni tőle.

Az évértékelő meglehetősen nyugodt mederben folyt, amikor eljött a videós bejelentkezések ideje, egy meglehetősen érdekes férfi jelentkezett be - maga Vlagyimir Putyin, legalábbis valaki, aki teljesen úgy nézett ki mint ő, és ugyanolyan volt a hangja is.

Vlagyimir Putyint már rengetegszer megvádolták, hogy dublőröket használ - amikor épp nem halálos beteg, akkor szárnyra kap, hogy valójában csak egy dublőrt látunk (egyes vélemények szerint az orosz elnök tulajdonképpen már nem is él):

A most közzétett videóban azonban nem egy dublőrrel találkoztunk, a valóság talán még ijesztőbb: a bejelentkező "Putyin 2.0" valójában mesterséges intelligencia által generált bejelentkezés volt, és elcsevegtek az igazi Putyinnal arról, hogy mi a véleménye arról, hogy testdublőrök alkalmazásával vádolják, és hogy mit szól a mesterséges intelligencia fejlődéséhez.

A mesterséges Putyin szentpétervári diákként mutatkozott be, és első pillantásra még a sokat látott orosz elnök is meglepődött. A műsorvezetőnő viccesen megjegyezte, hogy a diák be sem mutatkozott, hanem egyből a lényegre tért.

Az igazi Putyin egy pillanatig elgondolkodott a válaszon, majd közölte, hogy látja, hogy a generált Putyin úgy néz ki, mint az igazi, és úgy is beszél, mint az igazi, azonban ő úgy döntött, hogy Oroszországban csak egyetlen ember legyen, aki úgy beszél, és úgy néz ki, mint ő - és az ember pedig maga Vlagyimir Putyin lesz, tette hozzá higgadtan, némileg fenyegetően.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás