promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 13: Az egyik csillagjegyet becsaphatja a szerelem, de az Ikrek átlát a szitán
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát. Igaz ez a szerelem dolgában is. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Szerdán válaszút elé állíthatnak a csillagok. Nem kell elhamarkodni a döntést, de halogatni sem érdemes sokáig. A párodnak is elfogy egy idő után a türelme, bármennyire is szeret.

Bika (április 21. - május 20.)

Decemberben jobban meg kell tervezned a dolgokat, ha azt akarod, hogy zökkenőmentesek legyenek az ünnepek, de ezt már most szerdán érdemes elkezdened. Főleg, hogy egy váratlan találkozó keresztülhúzhatja a számításaidat!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sokan szeretnének tőled pénzt kicsalni, pedig téged sem vet fel feltétlenül. Ma azonban különös szaglószervi elváltozásokat tapasztalhatsz magadon, legalábbis messziről kiszagolsz minden turpisságot. Jajj annak, akit rajtakapsz!

Rák (június 22. - július 22.)

A szerelem néha csalfa, de akit átvernek, az ritkán látja előre a csapdát. Ne hagyd, hogy kihasználják az érzéseidet, jó az őszinteség, de azért ne tárulkozz ki nagyon. Kedden jobb, ha résen maradsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mire nem jó egy napi horoszkóp, figyelmeztet téged a rád leselkedő veszélyekre. Ma viszont nem ez a helyzet, csak jót ígérnek számodra a csillagok, légy bátor és erélyes, akkor learathatod a gyümölcsöket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha gyűlölöd a hosszú horoszkópokat, ma szerencséd van. Egyszerű napod lesz: sikeres leszel mindenben, a szerelmi életedre ma sokan irigykedhetnek, pénzügyekben viszont voltál már ügyesebb is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A házasságodban harmónia uralkodik, de ha nem vagy még házas, katasztrofális végkimenetele is lehet a napnak. Bizony ilyen ereje van az elköteleződésnek, ez mégsem csak egy papír. Nem kell most rögtön megházasodnod, sőt, de azért tartsd nyitva a szemed.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hajlamos lehetsz meggondolatlan kijelentéseket tenni, ami borzolja a családi kedélyeket. Mégsem jó, ha mindig magadba folytod az érzéseidet, találd meg a módját, hogy tudnád kifejezni őket anélkül, hogy puszta véleménynek hassanak. Véleménye mindenkinek van, az érzésekkel viszont nehéz vitatkozni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma sokkal érzékenyebb lehetsz a külvilágra, mint más napokon, és ez lehet, hogy egész decemberben kitart. Az ünnepi időszak sokakat kibillent, főleg azokat, akik kevésbé biztosak magukban. De nyugodj, meg, rengetegen járnak még hasonló cipőben, csak ki-ki máshogy álcázza magát.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy régi barát térhet ma vissza a mindennapjaidba, akinek nem akarsz bizalmat szavazni. Nagyot csalódtál benne, de már rengeteg idő eltelt, és az emberek változnak, lehet a te haragod is már csak puszta megszokás, valójában rég elpárolgott. Bárhogy legyen is, egy szép befejezésnél csak egy jó újrakezdés lehet jobb - de ehhez kell a második esély.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Bármilyen probléma is kerüljön eléd, ma jó eséllyel könnyebben megugrod, mint máskor. A párkapcsolatod viszont eléggé ellaposodhat, ha nem figyeltek, szánjatok sokkal-sokkal több időt egymásra, ha pedig nem tudjátok ezt kivitelezni, kár is erőlködni, nincs jövője a kapcsolatnak.

Halak (február 20. - március 20.)

Kedden le kell lassítanod, mert a folytonos rohanás teljesen felemészt. Ennek meglehet az ára, de érdemes kifizetni, mert csak jól járhatsz vele. Figyelj jobban a szeretteidre, semmi sem lehet fontosabb az emberi kapcsolataidnál.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás