promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes képződményt dobtunk bele a wc-be, órák múlva elmentünk mosdóba és belénk fagyott minden a meglepetéstől
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azt hittem vége a rémálomnak és mikor már lenyugodtam jött az újabb sokk.

Egészen rettenetes élményt akarok veletek megosztani és nem akarok már az elején sem kertelni: ha gyűlölöd a pókokat és a rémisztő helyzeteket, akkor zárd be a cikket, mert garantálom, hogy ez a kettő bőven szerepel ebben a teljesen átlagos, tegnap hétfői történetemben. Amit egyébként, a legnagyobb sajnálatomra saját magam éltem át. Újpalotán élek, ami azért lássuk be: nem egy túl veszélyes ház az állatpopuláció szempontjából. Viszont, a globális felmelegedés letagadhatatlan, tolódnak el a trópusi övek és egyre több állat költözködik a megváltozott klíma miatt arrébb, így érnek el hozzánk olyan élőlényeg, amik 50 évvel ezelőtt még a természerismereti könyvekben sem szerepeltek volna.

Így alakulhatott az is, hogy én gyermekkoromtól kezdve csak külföldön, illetve (ezt a mai napig nem értem miért) a balatoni nyilvános mosdók tetején és apartmanok falán láttam olyan rettenetes képződményeket, amikkel szerintem CGI nélkül le lehetne forgatni bármilyen arachnofóbiáról szóló filmet.

Most viszont a saját otthonomban tapasztaltam meg azt a rémisztő érzést, amit egy idegen lény betolakodása okoz, ráadásul nem akarok spoilerezni, de nem egy kaszáspók volt az elkövető.

Egy Magyarországon elvileg nem annyira elterjedt faj, legalábbis én még sosem láttam, de ha ti a leírás alapján tudjátok írjátok meg: Hatalmas test és potroh, hosszú lábak, narancssárga szín és eléggé átlátszó az egész állatka.

Ne most ezt a kellemes képződményt én az otthonomban vettem észre. Elég F*sza kiscsaj vagyok, de ez azért már velem is kibabrált: Gyorsan áthívtam egy fiú ismerősömet (semmi szexizmus, de ezt egy lány pajtásomra se bíztam volna), aki átjött, meghallgattam az ajtóban, hogy mit kell ennyire besz*rni egy póktól, meglátta a falon a képződményt, nyelt egy napot és éreztem azt a kellemetlen hezitálást: mit hazudjon? Nem éri el? Nem látja? Felesleges lett volna, fejmagasságban figyelt a jószág és végül nagy nehezen elkapta egy zsepivel és a wc-be dobta. Én megköszöntem, kortyolgattunk párat, majd mikor szólitott a szükség, akkor felnyitottam a wc fedőt ÉS: vérfagyasztó sikoly rázta meg Újpalota kerületi határait: a pók visszamászott. A srác rögtön odaugrott segíteni, jobb az, ha ketten nézzük tanácstalanul a dolgot, de ekkor én voltam az okosabb és a lehúzóért nyúltam: ekkor már (legalábbis eddig) végleg eltűnt a rettenet és azt hittem a rettegésnek vége.

Legvadabb ellenségeimnek sem kívánom ezt és tanács: bármi rovart dobtok a wc-be, 2-3-4-szer sem ciki lehúzni azt, ha nem akartok kellemetlen meglepetést és úgy megijedni, hogy a végtermék nem jut el a kijelölt helyre.

Nagyjából mi is így indultunk, mint a videón látható:

Bár ez a videó nem a mi félelmetes történetünket meséli el, mivel én túlságosan megrémültem a kamerázáshoz, de ezáltal el tudjátok képzelni milyen lehetett meglátni ezt az egészet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás