promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorba illő fenevad mászott ki egy nő WC-jéből, videón mutatta meg, hogy távolították el a rémisztő lényt
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Frászt kapott, mikor meglátta a wc-ben a hatalmas kígyót.

Hatalmas, több, mint 3,5 méter hosszú pitont húztak ki egy texas-i nő mosdókagylójából a specialisták.Bár a pitonok a vadonban is elég ijesztőek, ez az eset értelemszerűen a frászt hozta a családra. Ha lehet fokozni a történet súlyosságát, Suwi Paramas, egy háziasszony és édesanya, csak akkor fedezte fel a pitont a WC-ben, miután befejezte a WC használatát. Ahogy a sárga piton megpróbált kibújni a WC-csészéből, Suwi a torka szakadtából sikoltott. Az egész házon visszhangzott, és hatalmas ijedelmet okozott a férjének és a sógorának. Mindketten rohantak a segítségére, és megpróbálták kihúzni a kígyót a WC-ből.

„Annyira megijedtem. Még csak nem is tudtam nézni, hogy hogy fogják el a kígyót. Megölhetett volna”

 - mondta Suwi.

Miután kudarcot vallottak a kígyó eltávolításában, felhívták a Vadállatmentő szolgálatot. Majd, ha a dolog nem lett volna így is elég feszült, a vadállatmentő csapat rájött, hogy a piton valójában a család WC-jének bonyolult csőrendszerében akadt fenn. Engedélyt kaptak a porcelán WC eltávolítására, mert a kígyó hosszú teste a "U" alakú csőben ragadt. Hosszú tortúrába került, mire el tudták távolítani az állatot.

A pitonok a kígyófélék családjába és a legnagyobb kígyófajok közé tartoznak. A híres anaconda is a pitonok közé tartozik. A pitonok hossza változó lehet, de általában 3-6 méter között mozog. Azonban vannak olyan fajták, amelyek elérhetik akár a 9-10 méteres hosszt is. Ezek a kígyók általában trópusi és szubtrópusi területeken élnek, mint például Délkelet-Ázsia, Afrika és Ausztrália. A pitonok hüllőket, madarakat és kisebb emlősöket fogyasztanak. A nagyobb példányok akár nagyobb zsákmányokat, például disznókat vagy szarvasokat is képesek elfogyasztani. Rendkívül rugalmas testtel rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy beleférjenek szűk helyekbe, például a WC-csészébe vagy a csőrendszerbe.

Bár a pitonok általában nem támadnak emberekre, ha megzavarják vagy fenyegetve érzik magukat, képesek védekezni. Úgyhogy Suwi és családja a legjobb döntést hozta, mikor kihívta a specialistákat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás