promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 7: Az egyik csillagjegyet a megcsalás réme fenyegeti, az Ikrek szerelmi élete viszont kiegyensúlyozottabb már nem is lehetne
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mire vársz még? Jobban teszed, ha felhagysz a kétkedéssel és elkezdesz élni, mert máskülönben nem sok jót jósolnak neked a csillagok! Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Lehetőségek valóságos tárháza terül el a lábad előtt, ezért negyon nehezen hozol döntést. A legjobb, hogy ha a szvedre hallgatsz, és azt választod, amelyikből a legtöbb jó származik. Ez azt is jelenti, hogy a döntésed akár komoly lemondásokkal is járhat.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha úgy érzed megcsalnak, lehet nem csal az intuíciód. Még ha félre is érted, és nincs szó ilyen szörnyűségről, valamit titkolnak előtted, és ez nagyon zavar. De miért zavar? Lehet gondod van a bizalmas kötődésekkel? Ez legyen a kérdés, amire ma válaszokat keresel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Irigylésre méltó szerelmi életet élsz, és ezt te is tudod, ezért nem szívesen beszélsz róla másoknak, mert úgy érzed, még irigykedésre adna okot. Ha mégis van kivetni valód, ez egy jó nap lehet rá, hogy párt szerezz.

Rák (június 22. - július 22.)

A kreativitásod most különösen jól fog jönni, kiteljesedhetsz valamiben, ami a szívednek nagyon kedves,de nem ez a munkád. Ha van olyan hobbid, amit szeretsz, akkor most szenteld rá minden szabadidődet. A párkapcsolatodban is remek időszak jön, sok romantikus pillanatot fogtok átélni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A munkádban sok feladat vár rád, de ne aggódj, meg fogod tudni oldani őket. A családoddal és a barátaiddal is sokat fogsz találkozni, ami jól fog esni neked, mert te is meglepődsz majd rajta, mennyire támogató most ez a közeg. A párkapcsolatodban is harmonikus időszak jön.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók szerencsét hoznak neked. Sikerülhet egy olyan dolog, amire már régóta vágysz. A párkapcsolatodban is sok pozitív változás történik decemberben, de ezeknek még időt kell hagyni, légy türelmes, és dolgozz rajta töretlenül.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szeretsz segíteni másokon, de ne feledd, hogy neked is vannak szükségleteid. Ha túlságosan elkötelezed magad mások mellett, akkor előbb-utóbb kimerülsz. A párkapcsolatodban is fontos, hogy egyensúlyt találj a saját és a partnered szükségletei között.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jól érzed magad, és tele vagy energiával. Mostanában minden sikerülni fog neked. A párkapcsolatodban is harmonikus időszak jön, ha megleped valamivel a szerelmedet. Néha egy kis figyelmesség is óriási csodákra képes.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az igyekezeted most különösen nagy aránbyan fog megtérülni, még a hét végét sem kell vele megvárnod. Sikerülhet elérni egy olyan célt, amire már régóta vágysz. A párkapcsolatodban is sok pozitív változás történik, ami elsőre meglepő lehet, mert már épp a legrosszabbon gondolkodtál.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha álláskeresésben vagy, a csillagok jó hírrel szolgálnak, ma különösen jó esélyekkel indulsz. Csak arra lesz szükséged, hogy bátor legyél, és add önmagadat. Valójában mindig, minden helyzetben ezekre lenne a legnagyobb szükséged.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Csütörtök remek nap lesz arra, hogy visszaszerezd a lelki egyensúlyodat, amit egy hozzád közel álló személy nemrég felborított. A munkádban ma fáradtabb lehetsz, de az otthoni dolgok kárpótolni fognak, siess haza a szeretteidhez.

Halak (február 20. - március 20.)

Könnyen elérzékenyülhetsz ezen a csütörtökön a gyerekek látványától. Vedd komolyan ezt a jelet, mert fontos dolgot akar neked üzenni általa az univerzum. Ami a munkádat illeti, mostanában teljesen motiválatlan lehetsz, máshol járnak a gondolataid. A két dolog között lehet, hogy van valami összefüggés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás