promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 23: Az egyik csillagjegy életében kétes szándékú ismerős bukkan fel a múltból, a Mérleg vágyai könnyebben manifesztálódhatnak
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lássuk, hogy mit súg neked a mai napi horoszkóp, könnyen meglehet hogy pont az ellenkezőjét gondoltad annak, ami valójában várható. 

Kos (március 21. - április 20.)

A hét elején nehézségekbe ütközhetsz, de ne add fel! Ha kitartó és motivált vagy, akkor mindent megoldhatsz. Ne félj segítséget kérni, ha szükséged van rá.

Bika (április 21. - május 20.)

A hatékonyságra kell koncentrálnod a hét elején. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, csak a saját céljaidra összpontosíts. Fontos, hogy kipihend magad, mert a fáradtság csak rontja a teljesítményedet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Érezd jól magad! Ha elszigeteltnek érzed magad, akkor fordulj a barátaidhoz. Nyíltan beszélj arról, ami nyomaszt, és kérj segítséget, ha szükséged van rá.

Rák (június 22. - július 22.)

Lazíts egy kicsit! Ne akarj mindent irányítani, mert ez csak feszültséghez vezet. Csináld a dolgod, és ne törődj azzal, ami nem rajtad múlik.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A napi rutint minél hamarabb letudd, mert utána egy kellemes nap várhat rád. Vigyázz a pénztárcádra, mert hajlamos vagy túlköltekezni. Régi problémákat is meg kell oldanod, ne tologasd őket a végtelenségig.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha valami nyomaszt, akkor beszélj róla! Ne tartsd benne magad, mert az csak rontja a közérzetedet. A pozitív hozzáállás segíthet a problémák megoldásában.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

November hónapban számíthatsz rá, hogy jobban mennek a dolgaid. Csütörtökön viszont mindenképpen, amit kitalálsz, amire vágy, az rögtön az öledbe pottyanhat. Használd ki ezt az időszakot, amíg ilyen könnyen megy.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A hét elején felszabadultnak és energikusnak fogod érezni magad. A megújulás energiái hatják át a napodat. A magánéletedben és a munkáddal kapcsolatban is remek döntéseket hozhatod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha van párod, akkor töltsetek együtt minél több időt. Ha szingli vagy, akkor figyeld meg, hogy kivel érzed jól magad. Ismerkedj meg új emberekkel, és ne zárkózz el a szerelemtől.

Bak (december 22. - január 20.)

Hamarosan megismerkedhetsz valakivel, akivel igazán szót tudsz érteni. Ha lehetőséged van rá, akkor beszélj meg egy következő találkozót. A jelenlegi bolygóállás segíthet abban, hogy megtaláld a boldogságot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Reflektorfénybe kerülhetsz, de vigyázz, mert a rosszakaróid is figyelnek. Ha a múltatdból bukkan fel egy ismerős, joggal gyanakodhatsz. Ne engedd magad, és tudd, hogy az őszinte barátaid mindig számíthatsz rájuk. 

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók magabiztossággal és erős kisugárzással ruháztak fel. Ez most jól jöhet, mert fontos döntéseket kell hoznod. Gondosan gondold át a lehetőségeket, és kérj segítséget, ha szükséged van rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás