promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 21: Az egyik csillagjegyet csúnyán becsaphatják, a Ráknak ideje a sarkára állnia
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden csillagjegy jobban jár, ha résen lesz, mert ez a szeleburdi nap váratlan fordulatokat tartogathat. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Szerdán tompábban érezheted magadat a megszokottnál. Ezért jobban kell összpontosítanod, mint máskor. Ha jelenleg romantikus kapcsolatban állsz valakivel, akkor számíthatsz arra, hogy kapcsolatotok az elkötelezettség következő szintjére lép.

Bika (április 21. - május 20.)

Több türelmet kell gyakorolnod. Az elszántság legyen a jelszavad a mai napon. A pénz dolgában jó dolgokra számíthatsz, de a szerelem kifoghat rajtad, lehet hogy valaki be akar csapni. Közben ne feledd, hogy értékelik az emberek az őszinteségedet, de azért ne legyél túl kritikus se.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon rendezetlenek a családi kapcsolataid. Ez a keddi nap remek alkalom lehet arra, hogy oldd valamennyire a családodat sújtó hitrendszereket. Ha neheztelsz a szüleidre, ezen kell dolgoznod, emrt a neheztelés visszaszáll rád és a te leszármazottaidra is. Megspórolhatsz ezzel egy kis időd a gyerekeidnek,

Rák (június 22. - július 22.)

Rengeteg bonyolult döntéshozatalban kérik ki a véleményedet, és te készségesen segítesz, de a végén nem te aratod le a babérokat. Rendet kellene tenned a fejedben, hogy miért van ez így, és hogy elégedett vagy-e ezzel a helyzettel? Ha nem, itt az idő a sarkadra állnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lebecsülöd magadat, de a jó hír, hogy emiatt az ellenfeleid is elkövetik ezt a hibát. Most igazán meg tudod őket lepni, és a hátrányból előnyt kovácsolhatsz. A hangulatingadozásaid hatással lehetnek a hétköznapjaidra, de próbáld meg kordában tartani ezeket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideje kockázatod vállalnod, mert a terveid így is úgyis dugába dőlnek. Ez a kedd nem a te napod, de még jól is kijöhetsz ezekből a kudarcokból. A történetek végét mindig te határozod meg, rajtad áll, hogy a happy endes résznél fejezed-e be, vagy a szomorú résznél.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

 A szerdai horoszkópod azt mondja, hogy a családodban lévő konfliktusokat nem tudod egyedül megoldani, de ha magadon változtatsz, varázsütésre hozzád idomulnak a körülmények. Több belső munkára van szükséged.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma megkértem a Chat GPT-t, hogy írjon a számodra egy horoszkópot. Kíváncsi voltam, mit ír, és óriási blődséget költött arról, hogy légy önmagad, hallgass a családodra, és egy különös idegen örökké megváltoztatja az életedet. Ennek ellenére a mai horoszkópod eseménytelen napot ígér, sok humorral és nevetéssel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hagyd magad mögött a múltat és tekints a jövőbe. Tanulj a hibáidból, és remek napok elé nézel, nem csak a szerda, hanem az egész november jól alakulhat. A múló szerelmet feledtetheti egy új, ezen sem ártana elgondolkodnod.

Bak (december 22. - január 20.)

Kedvező lesz a lapjárás ezen a kedden, sok pénz állhat a házhoz és szerelem dolgában is feltalálod magad. A barátaid azonban nehezen kapcsolódnak ehhez a sikerszériához, légy elnéző velük, idővel reméljük ők is megérkeznek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Gyakorolj több türelmet a párkapcsolatodban, ha pedig szingli vagy, akkor pont ezért alakulhatott így a dolgod. Ezen érdemes elgondolkodnod, honnan ered ez a folytonos siettetése a dolgoknak? Néha annyira türelmetlen lehetsz, hogy a párod inkább hazudik, csak nehogy csalódást okozzon.

Halak (február 20. - március 20.)

Rossz döntéseket hoztál a múltban, amiket talán már rég el is felejtettél, de lehet hogy mostanában utolérnek. A legegyszerűbb az, ha nem menekülsz a következmények elől, hanem felvállalod azt is, amire nem vagy büszke. A környezeted meglepően elfogadó tud lenni a hibáiddal kapcsolatban, csak őszintének kell lenned.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás