promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forradalmi újítás teheti stresszmentessé az idei karácsonyunkat, egy kattintással most te is kipróbálhatod
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy új találmány segítségével sokkal gyorsabbá tehetjük a karácsony menü elkészítését.

A karácsonyt széles körben az év egyik legörömtelibb időszakának tartják, különösen, ha azt a szeretteink társaságában töltjük, nagy napon azonban az ünnepi vacsora elkészítése igencsak stresszes és megterhelő lehet.

Ám ennek mostantól nem kell tönkretennie a napunkat, a brit Campbells Meat szakértői ugyanis most egy forradalmi találmánnyal rukkoltak elő. A szakértők egy online karácsonyi vacsorakalkulátort készítettek, amely állítólag akár két órát is megspórolhat az embereknek a konyhában idén karácsonykor. Ez pedig rendkívül hasznos lehet, mivel egy friss online felmérésben kimutatták, hogy az emberek kétharmada több mint 2,7 órát tölt átlagosan főzéssel naponta az ünnepek során.

Mostantól azonban nem csak a briteknek, de nekünk sem kellhet ennyi időt töltenünk a konyhában, a karácsonyi vacsora kalkulátor segítségével ugyanis pontosan meghatározhatjuk a főzési időt.

Karácsony napján a családnak és a barátoknak főzni elég megterhelő lehet, mivel a többfogásos ünnepi menü miatt az aktuális szakács sokkal több időt a konyhában, mint azt kellene. Ezért létrehoztunk egy karácsonyi vacsora kalkulátort, amellyel a családok időt takaríthatnak meg a konyhában. Egyszerűen írja be a kiválasztott karácsonyi húst, zöldségeket és köreteket, válassza ki a tálalás idejét, és nézze meg, ahogy a számológép elkészíti lépésről lépésre az időtáblázatot hozzá

- mondta Daily Record-nak  Stevie Cheape, a Campbells Meat főszakácsa.

Aki ezt a számológépet használja annak a szakértők szerint a karácsonyi vacsora elkészítése  legfeljebb 1,5 órájába telhet. A karácsonyi vacsora kalkulátort egyébként mi is elérhetjük egyszerűen, ide kattintva.

A programban először is ki kell választanunk, hogy milyen típusú húsból készítjük el a karácsonyi vacsorát, ez a báránytól a pulykáig bármi lehet. Ezután pedig különféle zöldségeket és köreteket választhatunk hozzá például sült burgonyát, sárgarépát és tölteléket.

Végül pedig kiválasztjuk, hogy pontosan mikor szeretnénk felszolgálni a karácsonyi vacsorát, a kalkulátor pedig lépésről lépésre bemutatja nekünk, hogyan készítsük el a teljes menüt. 

A karácsonyi menü elkészítése rendkívül megterhelő és stresszes lehet, ám ezzel a módszerrel talán csökkenthetünk a terheken. Egy próbát legalábbis mindenképpen megér!

Azt egyelőre nem tudjuk, idén pontosan mennyibe fog kerülni egy karácsonyi menü hazánkban, az ATV Híradója azonban már tavaly brutális árakról számolt be így szinte biztos, hogy idén is hasonlóra számíthatunk majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás