promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismert magyar cég kínál milliós fizetést a dolgozóinak, végzettség sem kell a hihetetlenül egyszerű feladathoz
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Más munkakörben nem egyszerű ilyen fizetést elérni Magyarországon.

A koronavírus időszaka valószínűleg mélyen beleivódott mindenkibe, aki megélte azokat. Egyik napról a másikra fordult fel teljesen az addig megszokott életnek a ritmusa, megismerkedtünk a kereskedelmi forgalomban kapható kézfertőtlenítő márkákkal, több maszkot vettünk 2 hét alatt, mint addig összesen, és a lezárásoknak hála minden eddiginél több időt voltunk kénytelenek otthon tölteni.

A mindennapi életvezetést érintő dolgok átalakulása mellett a gazdaság ügymenete is radikális változáson ment át: a lezárások miatt rengeteg kisvállalkozás volt kénytelen lehúzni a rolót, a vendéglátóipari szakma a vírushelyzet egyik legnagyobb vesztese volt. Ezzel párhuzamosan voltak viszont olyan cégek is, akik olyan szolgáltatást nyújtottak, amivel viszont korábban soha nem látott profitra tettek szert: egyik ilyen szolgáltatás az ételfutároké volt.

Bár ételkiszállítás mindig is létezett, igazán a COVID időszakban pörgött fel az iparág. Rengetegen kezdtek futárkodni azok közül, akik elvesztették az állásukat, és úgy tűnt, az iparág szinte bármennyi munkavállalót képes felszívni (nagyvárosban ez a tevékenység így néz ki, ahogy azt a lenti videón láthatják).

Úgy tűnik, hogy a futárok tartós nyertesei is lehetnek a koronavírus utóhatásainak: az egyik legnagyobb ezzel foglalkozó magyarországi cég, a kifli.hu közleménye szerint ugyanis egymilllió forintos fizetésért keres futárokat, tervezhető jövedelemként hivatkozva az összegre. 

A teljes képhez hozzátartozik, hogy az egymillió forintos fizetés nem az alapfizetés, hanem az különböző bónuszokkal érhető el, adott esetben hétvégi műszakok vállalásával is, de az összeg megkereshető teljesen legitim és elérhető módon.

A kifli-nél jelenleg több mint 500 futár dolgozik, ezt a létszámot kívánják most növelni legalább 100 új munkavállalóval. Elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében népszerű a cég szolgáltatása, de pl. a Balaton környékén is sokan használják őket, akár havonta 4 millió kiszállítást is csinálnak a cég futárai.

Ha azonban ételkiszállítás helyett inkább mi magunk főznénk, javasoljuk az alábbi cikkünket, hogy ezt a népszerű ételt mi tudjuk legjobban elkészíteni a baráti társaságban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás