promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 15: Vége a küszködésekkel teli heteknek, az egyik csillagjegy pénzügyi helyzete ma végre helyre billen
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagok állása ma sokak hálószoba életére és pénzügyeire is kihat. Íme a szerdai horoszkóp:

Kos (március 21. - április 20.)

Nem indul könnyen a napod, de aztán váratlan segítőre lelsz, aki segít neked megtalálni a kiskapukat, sokkal könnyebben végzed majd a feladataidat. Valójában nincs is kedved ehhez az egészhez, ami érthető, úgyhogy legyél engedékeny magaddal, és keress valamit, ami igazán fel tud tölteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Szakmai sikerek várnak rád, bár lehet, hogy a jó hírek még nem érkeztek meg. Érdemes türelmesnek lenned, mert anyagilag is jól fogod érezni magad. Ügyesen dolgoztál, élvezd a siker ízét.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most kevesebb feladatra összpontosíts, tisztítsd le a teendőid listáját, és csak a legfontosabbakkal foglalkozz. A többit el lehet halasztani. Igen, néha nyugodtan lehet halogatni, ha ezt nem félelemből, hanem racionális megfontolásból teszed.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma felszínre törhet az erotikus energia benned, amit a párod is élvezhet. Vigyázz, hogy ne vigyétek túlzásba, és ne felejtsd el megőrizni az energiáidat a következő napokra is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A nap kezdetén nehezen találod a lendületet, de később rájössz, hogyan könnyítheted meg a feladatokat. Ma inkább a testi örömökre koncentrálnál, ne tartsd vissza magad, és élvezd az édes élvezeteket, például egy finom fagylaltot vagy süteményt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lelkesen fogadsz új kihívásokat, különösen, ha anyagi haszonnal járnak. Ne felejtsd el gondoskodni lelkedről is, még ha a szerelem most nem is a fő prioritásod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma sok pénz áll a házhoz, de ha óvatlan vagy, akkor nagyon pórul járhatsz, hiába a sok befektetett munka és energia. Sokat segíthet, ha az eszedbe vésed, hogy miért, kiért is csinálod mindezt? Ez erőt és fókuszáltságot adhat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hihetetlen szexuális energiák keríthetnek ma hatalmukba, amiért a párod igencsak hálás lehet. Ha egyedülálló vagy, ma könnyen más ágyában köthetsz ki. Az erődet mégis érdemes beosztanod, jól jöhet még később is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Van az úgy, hogy egyszerűen ellenállhatatlan vagy, és te sem tudod, hogy ez minek köszönhető. Ne gondold túl a dolgot, csak használd ki. Ez ma a pénzügyeidre és a szerelmi életedre is áll, könnyen megizzaszthatsz ma másokat, a szó legjobb értelmében.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma nagyfokú koncentrációra lesz szükséged, mivel mindenki próbál majd az idegeidre menni. Figyelj oda, hogy ne kövess el súlyos hibákat, még ha nagyon általános tanácsnak is tűnik. Sokszor a legközhelyesebb tanácsokra van a legnagyobb szükségünk.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem vagy elégedett, mert rossz helyre fókuszálsz. Koncentrálj azokra, amik már a rendelkezésedre állnak, és ne azokra, amik hiányoznak. Pénzügyeid nem túl rózsásak ebben a hónapban, de még van idő változtatni, sok nap van hátra a novemberből.

Halak (február 20. - március 20.)

Mozgalmas napod lesz, különféle pénzügyi lehetőségekkel. Bár anyagi sikerre számíthatsz, lelkileg valami másra vágysz. Engedd meg magadnak a kikapcsolódást, de vigyázz a pénzügyeidre is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás