promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vízhólyagot okozott nála az új cipő, de ami utána történt annál rosszabbat elképzelni sem lehet
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyakori jelenség, hogy hólyag keletkezik a lábujjunkon egy új cipő matt, de egy 40 éves nő esetében ez brutális, az egész életét megváltoztató következmények sorozatához vezetett.

Egy középkorú nőnek feltörte a lábát az új cipője, ami nem is annyira ritka eset, az események vége azonban az lett, hogy mindkét lábát amputálni kellett. 

Az angol nőnek, Lauren Morgetroyd-nak egy egészen szerencsétlen dolog következtében amputációk sorozatán kellett átesnie, miután hólyag keletkezett a lábujjain. A 40 éves Laurennek az új cipője miatt ugyanis olyan fertőzés keletkezett a lábán, hogy nem volt más választása mint a legdurvább beavatkozás, amit az ember el tud képzelni. A nő a műtétek előtt számos kezelésen részt vett, hogy sikerüljön megállítani a fertőzést, de sajnos mindegyik sikertelennek bizonyult.

Kórházba vittek, hogy sebészileg megtisztítsák a sebet, ami úgy tűnt jól is sikerült, de ezután kialakult egy fertőzés a lábamon, ami egyre jobban terjedni kezdett. Az orvosok ekkor döntöttek úgy, hogy a legjobb megoldás az amputáció.

- mesélte a Mirrornak a nő, akinél az operáció után újabb komplikációk léptek fel.

Mint mondta a műtét sikeres volt, és jól is gyógyult egészen addig, amíg el nem esett, ami felszakította a lába helyét, és újra meg kellett műteni. E szörnyű események során Lauren az egyik szemére megvakult, majd szepszis alakult ki nála.

Hazajöttem, elestem és a fájdalom borzasztó volt. Elmentem a kórházba, ahol azt mondták, hogy eltört a térdem az amputált oldalamnál, és már nem is tudnak erősebb fájdalomcsillapítót adni. Nem kívánom senkinek amit akkor átéltem, azt hittem, hogy itt a vég, de végül megműtöttek újra és kezdtem jobban lenni. Néhány héttel később engedtek ki a kórházból, azóta is lábadozok 

- mesélte Lauren, akinek most újabb nehézséggel kell szembenéznie, a lakása ugyanis nem alkalmas már arra, hogy az amputáció után is benne lakjon így most költöznie kell. A munkáját azonban elvesztette a szerencsétlen események után így pénzszűkében nem igazán tudja, hogy mihez kezdjen. 

A nő egészen vérfagyasztó története természetesen nagyon sok embert megérintett, akik közül sokan már segítettek is neki adományokkal, így hamarosan elérhető lehet számára az új lakás és tovább folytathatja a felépülést a rendkívül szerencsétlen események után. Lauren egyébként a történtek ellenére meglehetősen pozitív maradt és mint mondja továbbra is hisz abban, hogy egyszer újra teljes életet élhet majd, ugyanakkor mindenkinek azt ajánlja, hogy jól válogassa meg milyen cipőt vásárol magának. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás