promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ágyi poloska invázió okozta az idős házaspár vesztét, brutális ami velük történt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A házaspárnak esélye sem volt túlélni a mérgezést, amit az ágyi poloskák irtása okozott.​

Egy brit házaspár meghalt Egyiptomban, miután közvetlenül a szállodai szobájuk mellett irtották ki az ágyi poloskákat. Esélyük sem volt túlélni a brutális mérgezést.

A 69 éves John Cooper és felesége, a 63 éves Susan 2018 augusztusában hunyt el, miután megbetegedtek a Hurghada-i hotelben tett látogatásuk után. Egy friss szakértői jelentés kizárta a szén-monoxid - és az ételmérgezést is, és kimutatta, hogy mérgező vegyi anyagok okozták a halálukat. Később kiderült, hogy a szomszédos szobában épp az ágyi poloskákat irtották erős, mérgező gázokkal, amelyeket a házaspár tagjai is belélegeztek. 

Kelly Ormerod, a házaspár lánya a Mirrornak elmondta, hogy szülei a korukhoz képest fittek és egészségesek voltak. Mint mondta, abban az évben az egész család együtt nyaralt Egyiptomban. 2018 augusztus 20-án este aztán Kelly lánya, Molly, aki akkor 12 éves volt, egy egyszemélyes ágyon feküdt a nagyszülei szobájában és erős élesztő szagra panaszkodott, ezért édesanyja visszakísérte őt a szobájába.

Másnap reggel az idős házaspár már nem is jött le reggelizni, lányuk ezért le is csekkolta mi történt velük. Kelly a szobába belépve azonnal látta, hogy nagy a baj és azonnal segítséget kell hívnia.

Két orvost is hívtam hozzájuk, de folyamatosan romlott az állapotuk, apa már levegőt is alig kapott, a szemei ​​is üvegesek voltak. Mindenki teljes pánikban volt

- mesélte a házaspár lánya.

Az idős férfinek már a szállodában leállt a szíve, ezért megkísérelték nála az újraélesztést, nem sokkal később azonban halottnak nyilvánították. A feleségét ezt követően az egyik helyi klinikára szállították, de pár óra múlva ő is meghalt. A házaspár lánya nem érti, hogy történhetett ez a szüleivel, ráadásul épp az ágyi poloskák miatt. A nő pert indított a hotel ellen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás