promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 9: rengeteg pénz üti az egyik csillagjegy markát, a Szűznek viszont ideje tovább lépnie
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néha le kell mondanunk egy-egy nagy dobásról, hogy valami igazán jó dolog történjen. Kivéve a Mérlegnek, mert neki ezen a csütörtöki napon úgy tűnik, hogy lemondások nélkül is minden összejön. Íme a napi horoszkóp, lessünk be a csillagok mögé!

Kos (március 21. - április 20.)

Ez a csütörtök a tökéletes nap arra, hogy meglépj olyan dolgokat, amiket már régóta halogattál. A környezetedben ennek sokan nem fognak örülni, de te tartsd magadat a célkitűzésedhez. Tántoríthatatlan céltudatosságra van ma szükséged.

Bika (április 21. - május 20.)

A Vénusz a Mérleg jegyébe lép, ami a harmónia jegye, és ezek a hatások téged sem hagynak érintetlenül. Ha valamit el kell intézned, ne halogasd tovább, mert ma nagyobb eséllyel fogsz sikerrel járni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy rég nem látott ismerős hozzád fordul segítségért, amiért rossz érzésed lehet, de most emelkedj felül ezeken az érzéseken. Az igaz barát bajban ismerszik meg, és ezt valójában sosem kell kiérdemelni vagy rászolgálni.

Rák (június 22. - július 22.)

Félsz a csalódástól, és ez megnehezíti az emberi kapcsolataidat. Ma könnyen előfordulhat, hogy valaki olyannal találkozol akivel akár komolyra is fordulhatnának a dolgok, de a zavartságod bekavar. A legegyszerűbb az, ha őszinte vagy hozzá is és magadhoz is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Légy tudatos, ez megvéd attól, hogy zavarba hozzanak. Ma különösen sokan fognak próbálkozni, hogy zavarba hozzanak téged, de az élet valójában csak tesztel téged: mennyire vagy biztos a céljaidban és a döntéseidben?

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Régóta szeretnél tovább lépni, de mindig úgy érzed, hogy ehhez teljesítened kéne bizonyos dolgokat. A valóság azonban az, hogy ezek a szükségszerűségek csak a te fejedben léteznek, senki sem várja el őket tőled. El kell engedned ezeket a hátráltató gondolatokat

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mivel a Mérleg a Vénusz jegyébe lépett, sokkal magabiztosabbnak érezheted magadat a mai napon. Ez olyan kisugárzást kölcsönöz neked, aminek senki sem tud ellenállni. Ez a mai lehet a te szerencse napod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Könnyen kínos helyzetbe kerülhetsz ma a pénz miatt, ezért kétszer is gondold meg, mire adsz ki jelentősebb összeget. Lehet szó internetes rendelésről vagy egy drága ebédről is, légy megfontolt. A legjobb ha a kiadásokat ma inkább elhalasztod egy másik napra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szépeket mondani könnyű, de cselekedni nehéz. Ne légy naiv, bármilyen bókokkal is szédítenek, te az emberek viselkedésére koncentrálj. Így hamar megmutatkozik az, hogy ki hiteles, és ki a hamis.

Bak (december 22. - január 20.)

Hajlamos vagy beleélni magadat a jó dolgokba, még mielőtt azok tényleg megtörténnének, aztán pedig csak csalódás jut osztályrészedül. Nem árt elolvasni az apró betűs részt, ugyanakkor ma joggal lehetsz bizakodó, mert ez a te napod!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha eddig nem tetted volna, akkor most a párkapcsolatodra kell összpontosítanod minden figyelmedet, mert nagyobb problémák húzódnak a háttérben, mint azt be mernétek vallani egymásnak. Néha azonban egy őszinte “Hogy vagy?” is átütő erejű tud lenni.

Halak (február 20. - március 20.)

Csütörtökön rengeteg pénz ütheti a markodat, ha meg kell kötni egy üzletet, akkor ez a csütörtök az a nap, amikor érdemes nyélbe ütni. Ha bejönnek a számításaid, akkor se feledd: a pénz hasznos dolog, de te nem a pénzed vagy.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás