promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorisztikus látvány az utakon, a magyar sofőr mutatványáról hajmeresztő videó készült
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen dolog történt a magyar autópályán, szinte vérfagyasztó az a videó, amely az esetről készült.

Megdöbbentő és veszélyes videó látott napvilágot arról, hogy egy sofőr elképesztően nagy hibát vétett Magyarország egyik autópályáján. Fogalmazhatunk úgy is, hogy az autós széllel szemben közlekedett az M3-ason, ugyanis forgalommal szemben hajtott fel az autópályára. 

„Videónk sokat megélt főszereplője is hasonló elv mentén dönthetett úgy, hogy forgalommal szemben hajt fel az M30-as autópályára Encs térségében”

- tette közzé Facebook-oldalára a MKIF Zrt.

A videó elején látható a szóban forgó autó, ami először egyhelyben áll, majd hirtelen határozottan megfordul. Látszik, hogy kissé cikázik a két sáv között, majd elindul a rossz irányba. Szinte hihetetlen, mivel mielőtt ráhajtott volna az autópályára jól láthatta az autók menetirányát. 

MEGÁLL AZ ÉSZ #24

MEGÁLL AZ ÉSZ #24 - EXTRA KIADÁS Kicsit sűrű ez a mai nap... Sokaknak ismerős lehet ByeAlex "Széllel szemben" című dala, melynek egyik sora a következőképpen szól: "Mindig széllel szemben járj, legyél szikla…” Videónk sokat megélt főszereplője is, hasonló elv mentén dönthetett úgy, hogy forgalommal szemben hajt fel az M30-as autópályára Encs térségében. Határozottan fordult meg, még kicsit cikázott a két sáv között, aztán megindult a rossz irányba. Ment szakadatlan, mire útellenőr kollégánk, aki a másik oldalon haladt, utolérte és elkezdte kéz és fényjelekkel figyelmeztetni a rossz oldalon közlekedőt és a szembe jövőket. Az idős úr megállt, habozás nélkül átsétélt kollégánkhoz, nem törődve a kamionokkal sem. Összehangolt munka eredményeképpen ebben a pillanatban megérkeztek a rendőrök (BIP - BAZ VMRFK Rendőrségi Információs Portál). Akik segítettek Neki visszajutni az autójához. Szerencsére nem sérült meg senki, ezúton köszönjük a Magyar Rendőrség gyors és hatékony segítségét! Baráth Béla kollégánknak pedig külön is köszönjük a gyors helyzetfelismerést és hogy megakadályozta a nagyobb tragédiát! ‼ Kérünk mindenkit, hogy a SAJÁT SÁVJÁBAN KÖZLEKEDJEN, SZABÁLYOSAN! Vezessenek óvatosan.

Posted by MKIF Zrt. - Az ország útja on Monday, November 6, 2023

Az információk szerint az autót egy idős úr vezette, aki egészen pontosan tíz kilométert vezetett le forgalommal szemben.

Végül egy útellenőr érte utol, aki a másik oldalon közlekedett szabályosan. Kéz és fényjelekkel figyelmeztette az idős bácsit, aki még ezután is tudott meglepetést okozni. Habozás nélkül átsétált az úton, mit sem törődve azzal, hogy hatalmas kamionok haladtak át éppen. Ezután már a rendőrség is megérkezett, akik segítettek a férfinak és visszajuttatták az autójához - ez mind jól látható a felvételen. 

A 73 éves férfi nem úszta meg büntetés nélkül, a hatóság 71 500 forint pénzbírsággal sújtotta, 2 hónapra eltiltották a járművezetéstől, így egy ideig biztosan nem fog elkövetni szabálysértést. Az ilyenfajta közlekedés elképesztően veszélyes és az autósnak hihetetlenül nagy szerencséje volt, hogy túlélte az egészen és egy karcolás nélkül tudott kiszállni az autójából, amikor megállították. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás