promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémisztő jóslatok 2024-re a világhírű jövendőmondótól: a bolgár jósnő szavai mennydörgésként visszhangoznak és retteghetünk a következő évtől
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A misztikus jóslatai alapján jövőre sem lesz egyszerű évünk.

Vangelija Pangyeva Guscserova, vagy ismertebb nevén Baba Vanga, egy bolgár jósnő és javasasszony volt. Élete nagy részét Bulgária Kozhuh hegységének Rupite területén töltötte. Már gyermekkorában feltűnt, hogy nem átlagos: életében fordulópont volt, amikor állítólag egy tornádó a levegőbe repítette. Csak hosszú keresés után találtak rá, szemét vastagon befedte a homok, amit a fájdalomtól képtelen volt kinyitni, ennek következtében látását fokozatosan elveszítette.

Baba Vanga életében több jóslatot is megfogalmazott, állítólag előre látta többek között a csernobili katasztrófát, Diana hercegnő halálát és a Brexitet is. Baba Vangától fennmaradtak jóslatok a 2024-es évre is, és őszintén szólva, túl sok jóval nem kecsegtet. 


A jósnő jóslata szerint jövőre valaki merényletet kísérel meg Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen, méghozzá az országán kívülről. Európáról beszélve azt helyezte kilátásba, hogy egy "nagy ország" biológiai fegyver tesztelését fogja végrehajtani kontinensünkön, és hogy megszaporodnak a terrortámadások is.

Baba Vanga szerint 2024-ben soha nem látott extrém időjárási körülmények fognak uralkodni Európában, és bizonyos sugárzási szintek is problémákat okozhatnak. Gazdaságilag Európa egy hatalmas válság előtt áll, és jóslatai szerint a gazdasági hatalom nyugatról keletre fog eltolódni.

Az orvosi innovációk azonban ígéretes irány vesznek 2024-ben, szerinte például a jövő év során az orvosok megfejtik a rák ellenszerét, és jelentős áttöréseket érnek majd el az Alzheimer-kór gyógyításában. A technológia fejlődés korábban sosem látott szintre emelkedik, és a kvantumtechnológiák és a mesterséges intelligencia teljesen átszövi majd sz életet. Ezzel párhuzamosan azonban a kiberfenyegetettség is nő, korábban nem látott hackertámadások súlyos nemzetközi válságokat okozhatnak.

forrás: history.co.uk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás