promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 4: az Oroszlánnak összeomolhat a kapcsolata, de a Nyilas életét egy váratlan találkozás rakhatja egyenesbe
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lássuk mire figyelmeztet a horoszkóp a hét végéhez közeledve ezen a szombaton.

Kos (március 21. - április 20.)

Senkire sincs jó hatádssal a féltékenység, de te különösen rosszul festesz, ha hatalmába kerít a kétségbeesés. Ha a birtoklási vágyad átesik a ló túloldalára, az rengeteget árthat a kapcsolatotoknak, akár jogos a féltékenységed, akár nem. Ha azonban szingli vagy, kellemetlen kalandban lehet részet, most inkább a befeléfordulásnak és az önmunkának van itt az ideje.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne aggódj, ha néha hibákat vétesz, mert csak az nem hibázik, aki nem is próbálkozik, te pedig már most is hátba veregedheted  magadat, amiért újra és újra összeszeded magadat a padlóról, tűröt az elutasítást, vagy hogy nem becsülmnek meg eléggé. Fontos lenne azonban, hogy a negatív képeket lecseréld a tudatodban, hogy a kitartásod célt érjen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Könnyen levert lehetsz ezen a szombaton, és egy kapcsolatot ez nagyon meg tud terhelni. Rugalmasságra van szükséged és a partnered megértésére, ha pedig ez nem adott, akkor egy barát segíthet ki a bajból. Valójában most egy nagyon jó időszak következhet a számodra, de ehhez drasztikus változásra lesz szükséged: nem kérdés, újjá kell szöletned.

Rák (június 22. - július 22.)

Eltévedtél, de a barátaid segíthetnek megtalálni az igaz utat. Szűrd meg, ki az aki a véleményét akarja csak átpaszírozni rajtad, és ki az aki önzetlen jóakaród. Ez azt is jelentheti, hogy kemény dolgokat vág a fejedhez, ha megkérdezed, de érdemes megpróbálnod, ez segíti csak igazán a tisztánlátásodat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jobban kell bíznod magadban, és kevésbé támaszkodnod mások tanácsaira, főleg ha a jövődről van szó. A félelmeid jogosak, de nem szabad hogy meghatározzák a döntéseidet. Ha a szombat reggelt úgy indítod, hogy ma minden sikerül, sokkal több esélyed lesz, hogy ez valóra is válik.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Néha hiába van igazad, jobban jársz, ha ráhagyod a másikra, és nem pöfékelsz e miatt fölöslegesen. Főleg ha egy emberi kapcsolatról van szó, a nap végén senki sem lesz boldogabb vagy elégedettebb azért, mert igaza volt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ez a szombat egy új kezdet is lehet, eddig rejtett energiák törhetnek felszínre belőled. A magánéletedben itt az ideje lelassítani, és rendszerezni a dolgaidat, ha lelassítasz, az segít fókuszáltabbá lenni. Erre most nagy szükséged van, mert túl sok irányba próbálsz megfelelni egyszerre, ezeket az elvárásokat azonban igazából csak te kreálod magadnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Rendkívüli koncentrációt igényel a részedről ez a szombat, mert a párkapcsolatodban most te vagy az erősebb fél, aki tartja a másikat. Vedd komolyan a helyzetet, és a párod később rendkívül hálás lesz neked, amiért ebben a nehéz időszakban is tartottad a frontot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma könnyen előfordulhat, hogy találkozol egy idegennel, aki rögtön szimpátiát kelt benned, és rendkívüli vonzalmat érzel iránta. Ha van párod, ez különösen kellemetlen helyzetet teremthet, de te csak légy őszinte. Lehet, végül csak egy barátságról lesz szó, ha pedig több, akkor ennek így kell történnie. Csak kerüld a mismásolást, vállalj felelősséget.

Bak (december 22. - január 20.)

Ezen a szombaton sokkal érzékenyebb lehetsz, mint más napokon. Ez remek alkalom lehet arra, hogy megnyílj egy hozzád közel álló személynek, akiben eléggé bízol, mégis gyakran elhanyagolod. Kerüld a konfliktusokat, ha teheted inkább lépj ki belőlük, mert most kevesebb sikerrel tudnád a helyükön kezelni őket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Több bátroságra lesz szükséged ahhoz, hogy új kapcsolatokat alakíts ki, de közben erre vágy a leginkább. Vágj bele olyamibe, amitől eddig tartottál, mondj igent valamire, amit eddig elutasítottál, itt az ideje kicsit eldobni a gyeplőt. Ne legyél felelőtlen, de azért merj kockáztatni.

Halak (február 20. - március 20.)

Hajlamos lehetsz túlságosan megnyílni idegen személyeknek, azt gondolván hogy ennek nincsen tétje, a valóság azonban az, hogy ez inkább felelőtlen magatartás, és könnyen bajba sodorhat. Adj súlyt a szavaidnak azzal, hogy csak a legbelőbb bizalmasaiddal osztod meg a problémáidat.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás