promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 2: Nem várt helyről szúrhatnak hátba, ez jobban fájhat mint egy megcsalás
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik csillagjegyet óriási csalódás érheti ezen a napon, de többeknek is fel kell készülniük a változásra. Íme a csütörtöki horoszkóp:

Kos (március 21 - április 19)

Csütörtökön sok pénz állhat a Kos házához, de egy régi ismerős visszatérése zavarhatja meg a békés életüket. Hsználják ki a pénzüket okosan, és ne hagyják, hogy a múltbeli konfliktusok újra feléledjenek.

Bika (április 20 - május 20)

A Bikának ma érdemes átgondolnia a halálhoz fűződő viszonyát, mert egy szerettével kapcsolatban már régóta nagy tagadásban lehet. A gyászfolyamat még évek után is tarthat, ha nem fordítunk rá kellő energiát, és inkább elnyomjuk magunkban.

Ikrek (május 21 - június 20)

Ma hajlamos lehetsz túlzott elvárásokat támasztani magaddal szemben. Ne csüggedj el, ha úgy érzed még nem érett meg az odő arra amire vágysz, a türelem rengeteg tapasztalatot adhat. Ajándékozd meg magad valamivel, és legyél megengedőbb.

Rák (június 21 - július 22)

A Rák számíthat egy régi szerelem visszatérésére, de a gyász ideje is megjöhet. Engedjék meg maguknak a szomorúság érzését, de ne hagyják, hogy ez visszatartsa őket az élettől.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Az Oroszlán ezen a napon túlságosan szigorú lehet magával. Fontos lenne lazítani és élvezni az életet. Tarts egy nyugodt napot és hagyd el a kötelezettségeket, bármennyire is nélkülözhetetlennek tűnik.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

A Szűznek a pénzügyek terén fontos lenne kihasználnia a bolygók kedvező állását. Azonban egy barátod hűtlensége okozhat nehézségeket. Nagyon fontos lenne fókuszáltnak lenni ebben a nehéz helyzetben.

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

A Mérleg számíthat új kapcsolatokra és szerelemre is, de egy régóta húzódó konfliktus feloldása is kívánatos lehetőség. Ne érezd magadat furcsán a múlt miatt, legyenek nyitott az újra.

Skorpió (október 23 - november 21)

Kudarcos sorozatot tudhatsz magad mögött, egyre-másra csalódsz a közeli ismerőseidben. Már azt hitted volna ennél már nincs lejjebb, de ma olyan titokra derülhet fény, hogy úgy érzed bár meg se tudtad volna.amiA mai napon valaki lehet, hogy csalódást okoz számodra. Sok kitartásra és józanságra lesz szükséged.

Nyilas (november 22 - december 21)

A megcsalás nálad sosem volt opció, de most úgy érzed képes lennél rá, valaki teljesen elcsavarta a fejedet. Valójában lehet, hogy nem is erről van szó, hanem csak te küldtél vészjeleket. Bárhogy is döntesz, midnenképpen próbáld megértettni magadat a pároddal.

Bak (december 22 - január 19)

Az utóbbi időben az átlagosnál szerencsésebb lehettél a pénzügyekben, mert a csillagok most azt üzenik, hogy legyél elővigyázatosabb, és tegyél félre, mert ez nem biztos, hogy sokáig így marad. Ez persze nincs kőbe vésve.

Vízöntő (január 20 - február 18)

A Vízöntő számíthat új ezen a napon barátságokra és ismerettségekre, nagyon váratlan helyről. Ugyanakkor egy barát hirtelen árulása is bekövetkezhet. Ne bánkódj azért, ami elmúlt, és legyél hálás azért, ami van.

Halak (február 19 - március 20)

A Halak csütörtökön az érzelmi kapcsolataikat erősíthetik meg, de egy kis szomorúság is elérheti őket. A kettő nem zárja ki egymást, de ne nyomd el a szomorúság érzését, jobban jársz ha beengeded, mert lesz aki ezáltal tud majd igazán kapcsolódni hozzád.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás