promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - november 1: A reggeli szerelem estére még intenzívebb lehet, de van olyan csillagjegy amelyik elhidegül a párjától
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kos (március 21 - április 19): Csütörtökön sok pénz állhat a Kos házához, de egy régi ismerős visszatérése zavarhatja meg a békés életüket. Az ötlet: használják ki a pénzüket okosan, és ne hagyják, hogy a múltbeli konfliktusok újra feléledjenek. Több időt tölthetnek a gyerekeikkel is.

Bika (április 20 - május 20): Idén a Bika számíthat váratlan pénzügyi lehetőségekre, de egy régi barát árulása lehet csalódást okozó tényező. A megoldás: ne felejtsék el a hálát, és legyenek nyitottak új barátságokra is.

Ikrek (május 21 - június 20): 

Rák (június 21 - július 22): A Rák számíthat egy régi szerelem visszatérésére, de a gyász ideje is megjöhet. A tanács: engedjék meg maguknak a szomorúság érzését, de ne hagyják, hogy visszatartsa őket az élettől.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22): Az Oroszlán idén túlságosan szigorú lehet magával. Fontos lenne lazítani és élvezni az életet. Az ötlet: tartsanak egy nyugodt napot és hagyják el a kötelezettségeket.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22): A Szűznek a pénzügyek terén fontos lenne kihasználnia a bolygók kedvező állását. Azonban egy barátuk hűtlensége okozhat nehézségeket. A megoldás: erősítsék a hála érzésüket és nézzenek előre.

Mérleg (szeptember 23 - október 22): A Mérleg számíthat új kapcsolatokra és szerelemre, de egy régóta húzódó konfliktus feloldása lehetőség. Az ötlet: ne érezzék magukat furcsán a múlt miatt, és legyenek nyitottak az újra.

Skorpió (október 23 - november 21): Az év során sok pénzt kereshet a Skorpió, de vigyázzanak a hirtelen jövő pénzügyi váratlanságokra. A tanács: takarítsanak meg pénzt és legyenek körültekintőek.

Nyilas (november 22 - december 21): A Nyilasnak az év sok izgalmas lehetőséget hozhat az utazások és a tanulás terén. Ugyanakkor egy hűtlenség is felütheti a fejét. Az ötlet: legyenek bölcs és hűek önmagukhoz.

Bak (december 22 - január 19): A Bakok idén megerősíthetik karrierjüket és szakmai céljaikat elérhetik. Azonban egy kiadás okozhat problémákat. A megoldás: legyenek gazdaságosak és tervezzenek előre.

Vízöntő (január 20 - február 18): A Vízöntő számíthat új barátságokra és közösségi projektekre. Ugyanakkor egy barát hirtelen fordulata is bekövetkezhet. A tanács: ne felejtsék el a hálát és legyenek türelmesek.

Halak (február 19 - március 20): A Halak idén az érzelmi kapcsolataikat erősíthetik meg, de egy szomorúság is elérheti őket. Az ötlet: ne hagyják, hogy a szomorúság elnyomja őket, és keressék a boldogságot az apró dolgokban.

Sok csillagjegynek erősen kell ma tepernie, de akik elengedik magukat sokkal jobban járhatnak. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21 - április 19)

Ma valaki hirtelen csalódást okozhat, de tartsd meg a higgadtságod, és ne hagyd, hogy felbosszantsanak. Próbálj időt szánni egy távoli ismerősre, mert meglepődhetsz, milyen mély kapcsolat alakulhat ki közöttetek nagyon rövid idő alatt. 

Bika (április 20 - május 20)

A mai napon a szerelem terén viharos lehet a helyzet. Ha úgy érzed, hogy a partnered félrelépett, ne ítélkezz előre, hanem beszéljétek meg a dolgot nyíltan. A komfortzónádból való kilépés is hasznodra válhat, mert érdekes tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

Ikrek (május 21 - június 20)

Ma hajlamos lehetsz túlzott elvárásokat támasztani magaddal szemben. Ne csüggedj el, ha úgy érzed még nem érett meg az odő arra amire vágysz, a türelem rengeteg tapasztalatot adhat. Ajándékozd meg magad valamivel, és legyél megengedőbb.

Rák (június 21 - július 22)

Szerdán a bolygók támogatják a szerelmi életedet, de ne felejtsd el, hogy neked is tenned kell érte. Nyiss a a másik felé és tölts több időt a partnereddel. Az intenzív kapcsolatokra építve rengeteg szép pillanatot élhetsz át a jövőben, de csak akkor, ha őszinte vagy magadhoz.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

A mai nap eleinte keménynek tűnhet, de idővel rájössz, hogy csak rossz passzban találtak meg a bolygók. Ne félj a kihívásoktól, mert ezek hozzák ki belőled a legjobbat. Merj kilépni a komfortzónádból, és készülj fel az új tapasztalatokra.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

Ma hiányérzet kínozhat, de ne légy szigorú magaddal. Engedd át magadon az érzést, és próbálj meg rájönni, mi az, ami hiányzik az életedből. Talán egy kis változatosság vagy új kihívás segíthet ezen.

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

A kapcsolataid ma intenzívebbek lehetnek, mint máskor. Figyelj oda az érzéseidre, és merj nyíltan beszélni azokról, ez óriási bátorságról tesz bizonyságot, amit különösen a szeretteid értékelhetnek majd sokra.

Skorpió (október 23 - november 21)

 A mai napon valaki lehet, hogy csalódást okoz számodra. Tartsd meg a higgadtságod, és próbálj meg megértő lenni. Egy távoli ismerőssel eltöltött idő új nézőpontokat hozhat számodra. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, akkor is próbálj meg időt szakítani rá, ha a körülmények látszólag összeesküdtek ellened.

Nyilas (november 22 - december 21)

Mostanában túl sokat dolgoztál, megérdemled a pihenést. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy kikapcsolódj és feltöltődj. Meríts új energiákat, és jobban fogsz teljesíteni a munkádban is.

Bak (december 22 - január 19)

Szerdán valaki váratlan csalódást okozhat, de ne hagyd, hogy ez határozza meg az egész napodat. Próbálj meg megérteni másokat, és kerülni a konfliktusokat. A békés megközelítés jobb eredményeket hozhat.

Vízöntő (január 20 - február 18)

Most úgy tűnhet, hogy egy kemény nap előtt állsz, ez bizony könnyen lehet, hogy így van. Viszont ez tesz hozzád a legtöbbet, próbáld meg megváltoztatni a nézőpontodat. Legyél nyitott az új élményekre, és ne félj kilépni a komfortzónádból. Az életben sok meglepetésre számíthatsz.

Halak (február 19 - március 20)

Ma úgy érezheted, hogy a szerelmi életed felbolydul. Ha gyanaksz valamire, ne ítélkezz előre, hanem nyíltan beszéld meg a dolgot a partnereddel. A kommunikáció segíthet megoldani a problémákat és erősítheti a kapcsolatotokat.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás