promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 25: A Vízöntőnek jobbak kell figyelnie az, az Oroszlán szerelemre találhat a szerdai napon
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bizonyos csillagjegyeknek jól alakul a nap, de lesz akinek nagyon meg kell erőltetnie magát. Az Oroszlán a szerelemmel kacérkodik, a Vízöntő nem figyel eléggé a jelekre.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma nagyon sok kitartásra lehet szükséged a munkádban, de ezt furcsa mód még élvezni is fogod. Szerdán a karriered szempontjából komoly előrelépéseket tehetsz.

Bika (április 21 - május 21)

A szerelemre való koncentráció segíthet megtalálni az életed szerelmét vagy megerősíteni a már meglévő kapcsolatodat. Ez néha komoly meditációt igényel, de az is lehet hogy csak többet kell beszélgetned a pároddal az érzéseiről.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Bátran keress új kalandokat és élményeket a szerelemben, izgalmas romantikus lehetőségek várnak rád, ma kevésbé kell tartanod az elutasítástól, egyszerűen kicsattanó formában vagy.

Rák (június 22. - július 22.)

A munkahelyeden most lehetőséged van arra, hogy egy régóta tervezett projektet befejezz, amely hatalmas előrelépést jelent majd. Viszont ügyelj rá, hogy ne gondold túl a dolgot, lehet később fogod csak learatni a munkád gyümölcsét.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Ügyelj a munkahelyi stresszre, nem érdemes rágörcsölnöd a munkatársak érzéketlenségére. A nehéz pillanatokban is gondolj arra, hogy milyen jó, hogy mindig van valaki, aki otthon vár. Ha mégse így lenne, csak rossz helyen vagy, át kellene gondolnod, hogy merre is akarsz haladni.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Most ideje lehet a karrieredben tenni egy nagy ugrást. Keresd azokat a lehetőségeket, amelyek hosszú távon előnyösek lehetnek, erre a szerdai nap különösen jó alkalom lehet.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ma lesz szükséged a türelmedre és diplomáciádra, mert a szerdai napot a gyerekeid és munkahelyi konfliktusok határozzák meg. A gyerekek hajlamosak lehetnek vitára, és a munkahelyen is olyan helyzetek merülhetnek fel, amik zavaróak lehetnek. 

Skorpió (október 23. - november 22.)

Beszélgess családtagjaiddal a fontos kérdésekről, és ne hagyd, hogy esetleges nézeteltérések elhúzódjanak. Az őszinteség és a megértés segíthet abban, hogy erősebb családi kötelékeket építs. 

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerdán fordíts több időt a családi kötelékeid megerősítésére, és élvezd a szeretteid társaságát. Ha egyedül élsz, hívd valamelyik családtagodat, akitől úgy érzed eltávolodtatok egymástól. Lehet nem gondolnád, te pont rád van szüksége.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma érzéki és romantikus hangulatban leszel, és az életben lévő kapcsolataid megerősödhetnek. Viszont ha párkapcsolatban vagy, vigyáznod kell, mert ebből még gondod is származhat, sokan nem tartják tiszteletben a határaidat.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Ma a családodra kell koncentrálnod. Segíts a családtagjaidnak, és tölts minőségi időt velük. Nincs az munka, és nincs az a párkapcsolat, ami ebben gátat állíthat eléd, viszont mindkét területen kifizetődő lehet, ha most többet foglalkozol a családdal.

Halak (február 19. - március 20.)

Szerdán olyan kreatív megoldásokra lehetsz képes a munkahelyeden, amik lenyűgözik a munkatársaidat. Többen kérdésekkel fordulhatnak hozzád, ami a bizalom jele, sokat dolgoztál ezért, úgyhogy veregesd hátba magadat, most pedig ideje többet foglalkoznod a párkapcsolatoddal.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás