promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes égi jelenséget videóztak a józsefvárosi lakótelep felett: egész Budapest azt találgatta mi lehet az
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legtöbben természetesen arra gyanakodtak, hogy UFO jelenségnek lehetnek a szemtanúi. Végül kiderült az igazság.

 

 

 

Az emberek fantáziáját még ma is nagyon megmozgatja, hogy vajon vannak-e földönkívüli lények, nálunknál magasabb intelligenciával rendelkező transzdimenzionális földönkívüliek, akik a messzi-messzi űrből érkeznek közénk. És hogy ha vannak, vajon köztünk járnak-e? Elvegyülnek az átlagemberek között, és nap mint nap érintkezünk velük, vagy álcázzák magukat? És ha álcázzák, mi a céljuk? Mivel jönnek ide, és amivel ide jönnek, az látható-e egyáltalán. Megannyi kérdés, amire nincs biztos válasz.

Attól függetlenül azonban hogy mennyire vesszük komolyan vagy komolytalanul az UFO kérdést, titkon reméljük, hogy valami kis misztikum, valami kis tudományon és racionalitáson túlmutató kis tapasztalásnak mégiscsak a részesei lehetünk valahogya, így amikor olyan jelenségekkel találkozunk, amik szokatlanok, még akkor is hajlamosak vagyunk UFO-kra gondolni, ha egyébként racionális embernek valljuk magunkat, akik csak tényekre, bizonyítékokra hagyatkoznak, és a különféle fantazmagóriákat meghagyják az amerikai filmrendezőknek.

Először a Metropol számolt be róla, hogy a Facebookon egy elképesztő videó terjed, amit a lakók közül többen is felvettek a 9. kerületi József Attila lakótelepen. Közülük voltak olyanok is, akik azt gondolták, hogy ez egy harmadik típusú találkozás, az égi jelenség ugyanis olyan formát öntött, mintha világító csészealj lenne.

"Ha tényleg UFO… És mért ne lehetne az? Akkor nem feltétlenül biztos, hogy az jó nekünk! Ha tényleg léteznek, akkor szerintem sokkal fejlettebbek, mint mi, minden tekintetben, ami elég veszélyes"

- írta egy kommentelő a videó alá, ami azóta sajnos már nem elérhető Facebookon. A RIPOST oldalán még meg lehet nézni, valaki titokzatos "ufós zenével" látta el a videót.

A találgatásoknak aztán gyorsan vége szakadt, mikor egy kommentelő felfedte az igazságot. Két fényoszlopról van szó, amit már korábban is láttak az ablakból, valószínűleg egy szórakozóhelyhez vagy a stadionhoz tartoznak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás