promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan műsorváltozás az RTL-en, sokan fogják ráncolni a szemöldöküket hogy ez miért történt
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Más időpontban fog kezdődni a The Voice, aminek sok néző fog örülni. Az RTL így javítja a esélyeit a konkurenciával szemben.

Idén a The Voice című műsor váltotta az RTL korábbi, hosszú éveken futott tehetségkutatóját, az X-Faktort, aminek legendás szlogenje, nyilvánvalóan minden magyar embernek örökre a fülébe égett. Szükség volt azonban a frissítésre, ezért a csatorna a The Voice mellett döntött, ami más országokban már évek óta nagy sikerrel fut, idén pedig mi is megismerkedhetünk ezzel a formátummal.

A The Voice zsűritagjai között ül Trokán Nóra, Manuel, Miklósa Erika és Curtis, ők azok az elismert előadóművészek, akik a tehetségkutató műsor első fordulójában kiválogatták a legtehetségesebb indulókat, és most saját csapatukat készítik fel a hétvégi megmérettetésekre.

A műsor szeptembe 2-án startolt el az RTL-en, és minden hétvégén itt volt velünk, már túl vagyunk nem csak a válogatókon, hanem a párbajokon és a kiütésen is, október 28-án pedig elindul az élő show is, amire minden versenyző várt. A szerkesztők úgy számoltak, hogy a reklámidővel együtt elég lesz bő három óra a műsornak, azonban most műsorváltozást jelentettek be, így a nagyszabásű tehetségkutató kezdete jelentősen módosul.

A The Voice szombaton 19:30-kor fog kezdődni.

A korábban tervezett 20:00 helyett október 28-án a tervezetthez képest bő fél órával fogja kezdetét venni a műsor, aminek a rajongók nyilván nagyon örülnek. Bár a műsor rengeteg kritikát kap, sok néző szerint a zsűri sokszor botrányosan viselkedik, vagy nem olyan döntést hoz, mint elvárható lenne. Egy egész ország cikkezett róla, mikor Trokán Nóra a válogatón saját testvérét nem volt hajlandó tovább juttatni, vagy mikor Curtis viselkedett minősíthetetlenül.

A döntés hátterében csak tippelni lehet, hogy mi áll pontosan, mert az, hogy az élő show a tervezettnél hosszabb lesz, az nem csak szimpla matematika, lehet hogy egy nagyon tudatos döntésről van szó. Az utóbbi két hétben ugyanis a konkurens csatorna megverte az RTL-t, a Dancing with the Stars két alkalommal is elverte a port az RTL produkcióján.

Ebben az is szerepet játszhatott, hogy egyszerűen fél órával korábban kezdődött, így akik elkezdték nézni, már nem szívesen kapcsoltak el az RTL-re. Az RTL tehát most előrébb rakta a The Voice-t, hogy megnézzék, így sikerül-e majd felülkerekedni a TV2-n, ha a két műsor egy időben indul. Most sokkal kiegyenlítettebb lett a verseny ezáltal.

Ez azt is jelenti, hogy a The Voice adásideje 30 perccel lett hosszabb, a reklámokat is beleszámolva. A tehetségkutató után kezdődik majd sokak kedvenc musical filmje, a Dirty Dancing, ám a változás ezt a filmet nem érinti, továbbra is 23:15-kor fog elkezdődni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás