promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 16: Az Ikrek, a Mérleg és a Szűz is súlyos kérdésekkel kell szembenézzen a párkapcsolatában, de nem kell rögtön megcsalásra gondolni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hét első napján több csillagjegynél is kulcsfontosságú lesz az asszertív kommunikáció. Megcsalás fenyegeti az Ikrek, a Mérleg, és a Szűz csillagjegyeket, de nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.​

Kos (03.21.-04.20.)

Hétfőn érdemes lesz időt szánni a személyes fejlődésedre. Lehet, hogy új kihívások elé néztel a munkahelyeden vagy a magánéletben. Ne hagyd, hogy a stressz eluralkodjon rajtad. Legyél kitartók és higgy a saját képességeidben. A pozitív hozzáállás és a céltudatosság segíthet ma elérni a céljaidat.

Bika (04.21.-05.20.)

Ma fontos lesz számodra a türelem és a kitartás. Lehet, hogy valaki megszegi a neked tett ígéretét. Ne hagyd, hogy a külső körülmények befolyásolják a hangulatodat. A pozitív hozzáállás és a belső erő segíthet átlendülni a nehézségeken.

Ikrek (05.21.-06.21.)

A mai napon fontos lesz, hogy a kommunikációra és az őszinteségre helyezd a hangsúlyt a kapcsolataidban. Kerüld a trükközés és titkolózás veszélyes ösvényeit. Ha esetleg valamilyen probléma merült fel a párkapcsolatodban, ne igyekezz eltitkolni, hanem nyíltan beszélj a partnereddel. Ha félrelépésről van szó, az lehet hogy csak egy burkolt segélykiáltás a másik részéről, ne vedd magadra, de vedd komolyan. Az őszinte beszélgetés segíthet megoldani a problémáitokat és megerősítheti a kapcsolatotokat.

Rák (06.22-07.22.)

Ma érdemes lesz megosztanod az érzéseidet a pároddal vagy a családoddal. Ne hagyd, hogy a düh vagy a frusztráció belülről emésszen. Ne halogass tovább, és beszélj meg mindent, ami bánt. Az őszinte kommunikációra nagyobb hangsúlyt kell fektetned, mint eddig.

Oroszlán (07.23-08.22)

Ma érdemes lehet változtatni a párkapcsolati életeden. Ne félj megosztani a vágyaidat és elvárásaidat a párkapcsolatodban. Lehet, hogy a partnered is nyitott a változásra, de ne hagyd, hogy a büszkeség vagy a szégyen visszatartsanak. Az őszinte beszélgetés segíteni fog nektek, hogy tovább haladjatok az életetekben.

Szűz (08.23-09.22)

Ha aggályaid vannak a partnereddel vagy párkapcsolatodban, ne hagyd, hogy a gyanakvás uralkodjon el feletted. Legyél egyenes, és inkább próbálj meg beszélni a partnereddel, hogy tisztázzátok a dolgokat. A bizalom és az őszinteség az erős szövetség legfontosabb építőkövei, ezek segíthetnek elkerülni a megcsalás veszélyét.

Mérleg (09.23-10.22)

Hétfőn érdemes lesz elkerülnöd a könnyed flörtölést. Bár a csábítás kísértő lehet, gondolj a hosszú távú kapcsolatodra. Ha valamilyen kísértésbe esnél, gondolj a következményekre, és közben ne felejts el: lehet, hogy a párod is valami hasonlóban van épp. Az őszintesség most lehet a legfontosabb, üljetek le megbeszélni a gondjaitokat, és ne ítélkezzetek.

Skorpió (10.23-11.22)

Bár a kapcsolatod nem úgy alakul, ahogyan tervezted, próbáld meg elfogadni a másikat úgy, ahogyn van. Ne ragaszkodj mereven az elvárásaidhoz. A változások gyakran hozhatnak pozitív meglepetéseket.

Nyilas (11.23-12.21)

Neked ma munkahelyi változások okozhatnak aggodalmat. Ne hagyd, hogy a pletykák vagy a félelem eluralkodjanak rajtad. Bízz a saját erődben és tudásodban. Tegyél meg mindent azért, hogy meggyőzd a kollégáidat és főnökeidet is a képességeidről.

Bak (12.22-01.20)

Ma esetleg kisebb vita lehet a párkapcsolatodban vagy a családodban, de ne aggódj. Ne hagyd, hogy a düh vagy a frusztráció hosszú távon befolyásolja a kapcsolataidat. Fontos, hogy megbeszéljétek a problémáitokat, mert a vita után megerősödhet a béke és a megértés közöttetek.

Vízöntő (01.21-02.18)

A Vízöntő az álmodozás nagymestere, de ne sértődj meg, ha mások nem tudnak ma követni. Legyél megértő és elnéző a környezetedben élők ízlését, elvárásait és álmait illetően.

Halak (02.19-03.20)

Hétfőn sok kitartásra lesz szükséged, ez nem lesz egy könnyű nap. Szükségük lehet a legközelebbi szeretteid támogatására is. Ne vállalj magadra minden terhet, hanem beszéld meg, oszd meg azokkal, akik a legközelebb állnak hozzád. Ha őszinte vagy hozzájuk, az segíthet eloszlatni mai nappal kapcsolatos félelmeidet, és erősítheti a családi kapcsolataidat.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás