promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cara Delevingne mélyen kivágott ruhája gyakorlatilag olyan, mintha nem is hordana fölül semmit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően vadító ruhában mutatkozott a gyönyörű modell, Cara Delevingne korábban Orlando Bloom-ot és Luc Bessont is lenyűgözte. A színésznő nyíltan vállalja pánszexualitását, de ez nem tartja vissza a kíváncsiskodó férfi tekinteteket, sőt!

Cara Delevingne az egyik legismertebb és legsikeresebb modell, aki az utóbbi években kitűnt a szakmából. Éles vonásai, szúrós, rosszalló tekintete, és tökéletes, nádszálvékony alakja tökéletes modell alapanyaggá teszi az idén már a 31-et is betöltő, aki más területeken is nagyon sikeres, több hollywoodi filmben és sorozatban játszott már kisebb és nagyobb szerepeket (Luc Besson Valerianja, az Öngyilkos osztag, a Papírvárosok, és az Orlando Bloommal közös Carnival Row voltak eddig a leghíresebb filmjei). Ennek ellenére az utóbbi időben mégsem ezekkel kerül be leggyakrabban a hírekbe, hanem sajátos szexuális megélése, illetve magatartása miatt.

Cara Delevingne korábban nem érezte úgy, hogy magyarázattal tartozna a világnak, ám a sorozatos unszolások hatására végül pár évvel ezelőtt színt vallott, és elárulta, hogy pánszexuális beállítottságú, ami azt jelenti, hogy neki nem számít, milyen neműek az emberek, férfiak-e vagy nők, mert aki pánszexuális, az a személyiségekhez vonzódik. Mióta felvállalta nem éppen hétköznapi orientációját, az LMBTQ mozgalmak harcos szószólója is lett. Ez mondjuk nem tartja vissza a heteroszexuális férfiakat attól, hogy a gyönyörű nő testén legeltessék a szemüket, s valójában a legtöbben mind elmorzsolunk egy-egy könnycseppet, mikor azzal kapcsolatos hír rebben föl a médiában, hogy Cara megint összejött egy nővel.

A pánszexualitás óriási szexuális szabadságot adott a modellnek, és az utóbbi években ezzel kapcsolatos élményeiről is egyre gyakrabban számol be a sajtó képviselőinek. Legutóbb például saját orgazmusával járult hozzá egy dokumentumfilm elkészüléséhez, amiben többek között azt vizsgálják, hogy az orgazmus milyen hatással van a szervezetre. Ezért Cara közvetlenül az orgazmus pillanata előtt vért adott, ebből mutatták ki, hogy milyen kémiai változások figyelhetőek meg a testében az eufórikus csúcspillanat megélése előtt.

Egy másik alkalommal pedig arról beszélt, hogy egy "maszturbációs órán" jött rá, mennyire prűd. Luc Besson rendező is rengeteg fantáziát látott benne, mikor felkérte főszereplőnek sajátos hangvételű sci-fi opuszába. Orlando Bloomnak is ügyelnie kell a forgatási szünetekben, hogy ne bámulja sokáig az igéző teremtést. Egy biztos: Cara Delevingne nem az a tipikus sztereotíp szépségkirálynő, aki világbékével harsogja körbe az internetet, hanem egy nagyon izgalmas személyiség, akinek ki tudja milyen erők buzognak a lelke mélyén. Mindenesetre addig is, amíg ezt találgatjuk, vessünk egy pillantást a modell extrémen kihívó öltözékére, ami tulajdonképpen majdnem mindent megmutat felülről, amire csak kíváncsiak lehetünk Vigyázat, galéria, a kis nyilakkal lehet lapozni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás