promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A saját orgazmusával járul hozzá egy kutatáshoz a dögös modell, Cara Delevingne
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cara Delevingne egy dokumentumfilm kedvéért vállalja be a dolgot.

Cara Delevingne mindössze 30 éves, de máris rengeteg fantasztikus sikert ért el, hiszen modellként a csúcsra jutott, és gigászi márkákkal, tervezőkkel dolgozott együtt, ennek köszönhetően pedig szinte az összes divatlap címlapján szerepelt már; ráadásul színésznőként is láthattuk őt egyebek között a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmben, ami világszerte több, mint 746 millió dollárt termelt a mozikban.

A gyönyörű híresség egészen új vizekre evez, de most is az a célja, hogy a csúcsra jusson, csak éppenséggel máshogy. A hatrészes Planet Sex with Cara Delevingne című dokumentumfilm kedvéért bevállalta, hogy az orgazmusával hozzájárul egy kutatáshoz, ami egyebek között azt is vizsgálja, hogy a nők és a férfiak hány százaléka éri el az orgazmust közösülés közben.

Cara Delevingne vért fog adni orgazmus előtt, illetve után is, hogy kiderüljön, milyen hatással van a szervezetére, ha a csúcsra jut – az eredményt majd csak a dokumentumfilmben tudja meg a nagyközönség, de az biztos, hogy érdekes adatokat fogunk hallani benne.

Egy kutatás szerint állítólag a heteroszexuális férfiak 63 százaléka mindig eléri az orgazmust szex közben, míg ez csupán a női partnereik 30 százalékára igaz – nem heteroszexuális emberek esetében a férfiaknál 56 százalék, a nőknél pedig 40 százalék képes a csúcsra jutni közösülésnél.

Egy másik kutatásnál ennél jóval durvább számok jöttek ki, ugyanis ott az derül ki, hogy a heteroszexuális férfiak 95 százaléka, a szintén heteró nőknek pedig csak a 65 százaléka jut el orgazmusig együttlét közben.

Cara Delevingne nagylelkű felajánlása minden bizonnyal komoly segítség lesz a tudománynak, illetve a Planet Sex with Cara Delevingne is biztos érdekes néznivaló lesz, amikor megjelenik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás