promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - október 13:  könnyen pénzeső ütheti a markodat, de lesz olyan csillagjegy, amelyik csak a kárából tanul
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg és a Nyilas is nagy dolgokra számíthat ezen a napon, főleg a párkapcsolat terén, a Rák  viszont fel kell kösse a gatyáját.

Kos (március 21. - április 20.)

Könnyen ütközhetsz akadályokba, ha kötöd az ebet a karóhoz, és most is mindent egyedül akarsz megoldani. Legyél nyitottabb a csapatmunkára, ma erre különösen jó alkalmad adódik. Ne feledd: nem vagy egyedül.

Bika (április 20 - május 20)

Itt az ideje, hogy a saját lábadra állj, a hét utolsó napja lehet a te nagy napod. Eddig túl sokszor fordult elő, hogy a fejed fölött mások hoztak döntéseket, ráadásul olyanokat, melyekre valójában neked van meg a tisztán látásod. Bízz jobban a megérzéseidben, a belső intiúcióidban, mert jó helyre fognak vezetni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az eléd kerülő akadályok csak meg fognak erősíteni. Pénteken a munkádban is találkozhatsz ezekkel a nehezítő tényezőkkel, de igazán a párkapcsolatodban érezheted majd, hogy valami nagy dolognak jött el az ideje. Ne feledd, hogy a párod csak tükröt tart eléd, merj szembenézni vele.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma sokkal gyorsabbnak és rugalmasabbnak kell lenned, mint amihez eddig hozzászoktál. Ám ez a javadra fog válni. Készülj a nehéz helyzetekre, ma megeshet, hogy kijut belőlük bőven, nem csak a munkahelyeden, hanem otthon is. Ha elbuksz, akkor se feledd: a kudarc a legjobb tanítómester. Legközelebb ügyesebb leszel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon küzdesz a belső démonaiddal, és hajlamos vagy elfeledni, hogy vannak barátaid, akikre számíthatsz a bajban. Pénteken azonban könnyen olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol a barátaid támogatására lesz szükséged, ha yg lesz, ne habozz elfogadni a támogatásukat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szinte ragyogsz. Óriási erő és magabiztosság sugárzik belőled, és ezt a környezeted is meg fogja érezni. Van akiből féltékenységet vált ki, de lesz aki kétszer is utánad fordul majd. Használd ki ezt az erőt. A ragyogásod végül könnyen lehet, hogy az anyagiak terén, mondjuk pénzeső formájában hoz szerencsét, és nem a szerelmi életedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A munkahelyeden ma arra kell készülnöd, hogy eseménytelenül fog telni a péntek, a szerelmi életed azonban nem várt izgalmakat tartogat. Előfordulhat, hogy egy régi barát, akihez sose fűztek korábban romantikus érzelmek, hirtelen furcsán kezd viselkedni a jelenlétedben. 

Skorpió (október 24. - november 22.)

A párkapcsolatod új lendületet vehet ezen a napon, de csak akkor, ha nyitott vagy a másik igényeire. Tedd félre egy kicsit a saját dolgaidat, és próbálj jobban figyelni a másikra, ítélkezés nélkül. Ha őszinte érdeklődést mutatsz, egy régóta tartó érzelmi kátyúból kerülhettek ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Pénteken könnyen előfordulhat, hogy az egyik szemed sírni fog, a másik viszont nevetni. Hogy melyik melyiket csinálja, az még elválik, de ha a pénzügyeit rosszul alakulnak, akkor a szerelmi életed garantáltan felfelé ívelő pályára áll, ellenkező esetben viszont lehet hogy pénzesőben fürdesz, de a lelki életed sínyli meg a dolgot. Rajtad is múlik, próbálj odafigyelni mindkettőre.

Bak (december 22. - január 20.)

Mostanában gyakran szenvedtél a negatív hangulatodtól, ám ezek ma egy csapásra szerte foszlanak, és új, pozitív energiák tölthetik be a lényedet. Használd ki ezt a szerencsés változást, ez segíthet neked lendületet venni a következő nagy kihívásokhoz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munka világa teljesen bekebelez, alig volt mostanában szabadidőd. Azonban ne feledd, hogy ez csak ideiglenes, ez csak egy rövidebb periódus, amin egyszer úgyis túl leszel valahogy, miközben valami teljesen új van születőben. Ezzel a pozitív gondolattal indítsd a napodat.

Halak (február 20. - március 20.)

Pénteken lubickolni fogsz a szerelemben, ha viszont egyedülálló vagy, ezen a napon akkor is jobb eséllyel nyűgözöd le a kiszemeltedet, mivel teljesen új energiák birtokába kerülsz ma, amit ő is észre fog venni. Legyél türelmes és tettrekész.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás