promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Háborognak a Pepco vásárlói, országszerte panaszkodnak a leértékelések miatt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Folyamatosan jönnek a panaszok a Pepco leértékelései miatt.

Bár most a héten minden a Glamour-napokról szól, azért a Pepco-ba is érdemes betérni, hiszen október 10-étől komoly leértékelések vannak náluk. Az üzletlánc a közösségi oldalán tudatta a vásárlókkal, hogy a következő időszakban a megszokottnál is alacsonyabb áron tudnak megvásárolni különféle termékeket - például ruházatot az egész családnak, gyerek kiegészítőket, és lakberendezési tárgyakat.

A Pepco felhívta a figyelmet, hogy ezeket a nagyon akciós termékeket egy különleges jelzéssel látták el a boltokban, tehát ezeket kell majd keresni, ha valaki kifejezetten ezek miatt tér be hozzájuk. Persze attól, hogy egy városban van Pepco, még nem garancia arra, hogy találunk is olcsó dolgokat. Folyamatosan érkeznek a vásárlói panaszok arra vonatkozóan, hogy semmi ilyen jelzést és akciós terméket nem lehet találni az üzletekben.

Többen panaszkodnak amiatt, mert a kisvárosi Pepco üzletekben szegényes, vagy rosszabb esetben hiányos a kínálat, míg a nagyvárosokban kitűnően telepakolt boltok fogadják a vásárlókat.

„Tegnaptól szól, de itt semmi sem volt akciós!”

„Ma voltam, semmi nem volt akciózva”

„Itt sincs semmi. Pl az a sherpa felső se volt, se az a halloweenes pizsama se volt felnőttben sem...még gyerekben sem...nem értem minek reklámozzák, ha nincs semmi... ha meg volt és elfogyott, akkor rendeljenek belőle többet....”

Hozzá kell tenni, hogy a magyarországi Pepco üzletek mindenből úgy kapnak árut, ahogy azt a lengyelországi központ szétosztja közöttük. Tehát tőlük függ, hogy mennyi sherpa felső juthat mondjuk egy budapesti Pepco-ba és egy kapuváriba; ezt a Pepco több kommentben is jelezni szokta a vásárlóknak.

Arra azonban sosem adnak választ, hogy ha egyszer valami leértékelt áron van feltültetve, azt miért húzzák le magasabb áron a pénztárnál. Most ezt is többen jelezték a leértékelések időszakában.

„Nekem drágábban számolták el, mint ahogy a terméken szerepelt az ár!”

„Dehogy van leértékelés, van egy ár a cimkén, aztán nézem a blokkon, hogy tök más volt az ára. Most akkor mi van?”

„Nagy kamu az egész, kezdjük ott, hogy eleve nincs kirakva egy ilyen hú de akciós termék sem”

- írták a csalódott vásárlók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás