promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balhéznak a Pepco vásárlói, országos botrány tombol az akciójuk miatt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Pepco alaposan felbőszítette a vásárlókat.

Itt van az ősz, és sokan az évszaknak megfelelően díszítik fel az otthonukat és a kertjüket. Ebben nagy segítséget nyújthat a Pepco is, akik szeptember 21-étől hirdették meg az őszi dekorációkat. A vásárlók többek között fali koszorút, dekorágat, tököt, gombát, és manót találhattak az üzletek polcain, és látva, milyen sok kedvelés és reakció érkezett az üzletlánc posztjára, bizonyára sokan az első napon rohantak a számukra legközelebb lévő Pepco-ba, hogy ők is beszerezzenek otthonra néhány szimpatikus és látványos dekorelemet.

Csakhogy egyre több panasz és reklamáció érkezik az üzletlánchoz, mivel a vásárlók egy része egyáltalán nem talált a meghirdetett dekorációkból - vagy csak olyat, ami sérült vagy törött.

Az ország több pontjáról is kommentben jelezték a Pepco-nak, hogy hiába keresték az akció első napján a tököket és a gombákat, egyet sem találtak; és az ottani dolgozók állítása szerint a raktárban sem maradt már több. Felmerül a kérdés, vajon hogy fogyhat el valami már az első napon, amikor a vásárló nyitásra megy az üzletbe?

Egy budapesti hölgy elmondása szerint arrafelé már az akció meghirdetése előtt 2 héttel kirakták ezeket a termékeket, de neki szerencséje volt, mivel minden nap bemegy a közeli Pepco-ba. Tehát a diszkontlácn egyes üzletei már jóval azelőtt polcra rakták a dekorációkat, hogy azokat meghirdették volna.

„Tegnap voltunk Szolnokon a Pepcoban, semmi ilyen dekoráció nem volt”

„A gödöllői üzlet is ki volt fosztva, megint...”

„Én több darabot is keresek a hirdetettek közül, látom számos helyre jutott, ide hozzánk szinte soha semmi, ha mégis, az is selejt törött állapotban!”

„Nagyon szerettem volna tököt és gombát is a teraszon lévő virágok közé őszi dekornak, de sajnos nekem nem sikerült megvenni! Sajnos sokszor járok így mostanában!”

- írják a kommentelők a Pepco közösségi oldalán.

A diszkontlánc arról tájékoztatta a vásárlókat, hogy a meghirdetett termékeket a készlet erejéig, és csak a meghirdetett időszakban lehet náluk megvásárolni; az pedig, hogy miből hány darab érkezik a magyar boltokba, a lengyelországi központtól függ, ugyanis ők osztják szét a készleteket az üzletek között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás