promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megy a balhé a Pepco termékei miatt, begőzöltek a vásárlók
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vásárlók egymás után panaszkodnak a Pepco termékei miatt.

Az iskolakezdés küszöbén egyre több bolt polcaira kerültek fel a füzetek, ceruzák, tolltartót, iskolatáskák, és egyéb fontos kiegészítők, amikre a gyerekeknek szükségük van szeptember elejétől. A Pepco is meghirdette ezt az időszakos akcióját, aminek keretében számos Harry Potteres terméket lehet náluk megvásárolni.

J.K. Rowling legendás varázslótanonca már egy ideje teljesen egybeforrt az iskolakezdéssel, most még Harry Potter-mintás iskolás holmik állnak halmokban az üzletekben, aztán szeptemberben jönnek a halloweeni termékek, Mindenszentek előtt pedig Mikulás-csokik fognak szemezni velünk a polcokról. Ez egy állandó körforgás, ami valakinek nem tetszik, míg másokat azonnal elfog a vásárlási láz, és rohannak shoppingolni.

Milyen kár, hogy a Potter-hetek alatt javarészt csak gyerekeknek való termékeket árulnak, mert úgy tűnik, a felnőttek között is lennének néhányan, akik meglepnék magukat egy Griffendéles pólóval, vagy egy Hedvig baglyos pizsamával. A Pepco-ban augusztus 23-ig meghirdetett akció Facebook-os hirdetése alatt többen is nehezményezték, hogy csak bizonyos méretig lehet kapni ezeket a termékeket - ők bizonyára nem vették észre azokat a pulóvereket, pólókat, és papucsokat, amik felnőtt méretben is kaphatók.

„Felnőtteknek mért nincsenek ilyen cuccok? Én imádom a Harry Pottert”

„Hát nekünk érzéki csalódás volt! A nagyobbakra (lányokra) nem nagyon gondoltak!!!! Színben sem, és mintában sem!”

Olyat is látni a kommentszekcióban, hogy valaki a papucsra panaszkodott a keskeny lábfeje miatt, amibe nem fér bele a lába, de olyat is találtunk, hogy az egyik vásárló az egyik Potter-termék színe miatt verte ki a balhét. Az üzletlánc szemére hányta, hogy a Griffendél-ház színe a vörös és az arany, de a boltokban kapható, Griffendél-címerrel ellátott táskák például lila-rózsaszín színekben pompáznak.

Erre szokták azt mondani, hogy valakinek semmi sem jó, mindenesetre nagyon sokan rohamozták meg a Pepco üzleteket, hogy a gyerekek Harry Potter-stílusban mehessenek szeptemberben az iskolába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás