promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tódulnak a magyarok a Rossmann üzletekbe, csak pár napig tart az őrületes akciódömping
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Rossmann vásárlói izgatottsággal vártak erre.

A Rossmann nem véletlenül a magyarok egyik kedvenc drogériája, hiszen nemcsak széles kínálattal, de különböző akciókkal, kedvezményekkel várják a vásárlókat; a Rossmann+ kártyákkal például nagyon sokat lehet spórolni egy nagybevásárlás során. Azonban mégis a legtöbben fokozott izgatottsággal várják az ősznek ezt az időszakát, ugyanis ilyenkor még többet takaríthatnak meg, még kedvezőbb áron tudnak vásárolni ezekben az üzletekben.

Idén is lesznek Glamour-napok, amikor az ország vásárláslázban ég, mindenki megrohamozza a bevásárlóközpontokat, plázákat, üzleteket, és kemény tízezreket, egyesek talán százezreket is elköltenek. Viszont a Rossmann-ban most is jóval előbb elkezdődik ez az esemény, már október 9-étől Glamour-napok vannak náluk, és nézegetve a kuponjaikat, valóban megéri akár megvenni az újságot, akár online előfizetni a kedvezményekre jogosító szelvényekre, mert nagyon sokat spórolhatunk meg velük.

A Rossmann a Facebook-oldalán is több posztban felhívta a vásárlók figyelmét arra, hogy már elkezdődött náluk a Glamour, és úgy tűnik, igazi rohamra számíthatnak az üzletekben, mert az emberek teljesen bezsongtak a hír hallatán.

A kedvezményes napok egészen október 15-éig tartanak, és egyes termékeket akár 50 százalékkal olcsóbban vehetünk meg, szóval érdemes élni a lehetőséggel.

Fontos kiemelni, hogy a kedvezmény kizárólag Glamour-kuponnal vehető igénybe, a kedvezményre jogosító kuponokat talán még a Rossmann-üzletekben is be lehet szerezni, vagy a Glamour Univerzum-applikációban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás