promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyilkosság történt a királyi családban, hatalmas a gyász
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit királyi család gyászol.

Holtan találták Sarolta hercegné egykori személyi asszisztensét. András herceg volt felesége most hatalmas szívfájdalommal tiszteleg a 46 éves nő előtt. Jenean Chapman holttestét a rendőrség találta meg a texasi belvárosi lakásában, helyi idő szerint hétfőn (szeptember 25-én) 13 óra 15 perckor. Egy nappal később letartóztatta a rendőrség a 48 éves James Patricket a személyi asszisztens meggyilkolása miatt. 

Jenean családja azt mondta, hogy éppen öt hónappal ezelőtt költözött a környékre egy új állás miatt. Nővére szerint egyszer csak nem jelent meg a munkahelyén, emiatt hívták ki a rendőröket, és így találták meg a holttestét. 

A hercegné az Instagramon posztolt, amelyben kifejezte megdöbbenését és szomorúságát a gyilkosság miatt. Jeneant hűségesnek, szorgalmasnak, gyönyörűnek és szórakoztatónak jellemezte.

„Megdöbbenve és szomorúan értesültem arról, hogy Jenean Chapmant, aki sok évvel ezelőtt személyes asszisztensemként dolgozott nálam, mindössze 46 évesen meghalt Dallasban. Egy gyanúsított őrizetben van. Jenean hűséges volt, szorgalmas, gyönyörű és szórakoztató, a szívem pedig megszakad a családja és a barátai miatt”

- olvasható a bejegyzésében.

Az egykori személyi asszisztens családja most pénzt gyűjt, hogy a holttestét visszaszállíthassák New Yorkba, és hogy fedezni tudják a jogi és temetési költségeket. András herceg volt felesége azt is megosztotta, hogy adományozni szándékozik, és minden lehetséges módon támogatni kívánja a családot, és arra buzdított másokat, hogy segítsenek - írja a Daily Star.

Idén nem ez az első eset, hogy a brit királyi család gyilkossági üggyel kerül a hírekbe, még idén történt, hogy megjelent Harry herceg önéletrajzi könyve, az Spare (Tartalék), amiben a herceg nem csak arról ír, hogy milyen volt elvesztenie a szüzességét egy kocsma mögötti réten, vagy hogy milyen érzés volt felszívni élete első kokaincsíkját, hanem arról is, milyen érzés embert ölni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás