promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg veszélybe sodorta a családját és a briteket – alaposan elküldte a fenébe őt több katona
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg az új botránykönyvében túl sok mindenről rántotta le a leplet.

Alaposan megbolygatta az állóvizet Harry herceg több mint egy hete megjelent életrajzi könyve, ami a Spare (Tartalék) címet kapta. Mondanunk sem kell, hogy mindenki ezen csámcsog most az Egyesült Királyságban.

Így már érhető, hogy a Harry & Meghan című Netflix sorozat miért volt ennyire visszafogott, mert előbbi inkább a könyvével akart nagyot robbantani. Harry herceg életrajza tényleg mindenről igyekszik lerántani a leplet, így még azt is bevallja III. Károly fia, hogyan veszítette el a szüzességét egy kocsma mögötti réten, de arról az érzésről is beszél, amikor felszívta élete első kokaincsíkját.

Aki csak a híreket figyelte, szinte azt érezheti, hogy olvasta is a könyvet, mivel a bulvármédia a legtöbb szaftos részletet kitárgyalta. Arra persze elég sokan felhúzták a szemöldöküket, amikor Harry herceg bevallotta, hogy amikor Afganisztánban szolgált, 25 embert ölt meg.

Ez bizony erősen kiverte a biztosítékot, és a herceg Irán feketlistájára is felkerült, de egy magas rangú tálib vezető is odaszúrt neki. Nagy-Britnnia és Irán között amúgy sem túl felhőtlen a kapcsolat, és III. Károly fia ezzel még rátett egy lapáttal.

„Harry egy hülye fiú, aki ezzel az ostoba dicsekvéssel az iráni rezsim propaganda eszközévé vált, a húzásával pedig nem csak önmagát, de a családját és a briteket is komoly veszélybe sodorta”

- idézte a Cosmopolitan három magas rangú brit katona.

Harry egykori katonatársai is úgy vélik, hogy a III. Károly fia megszegett egy szabályt, ami kimondja, hogy egy veterán sosem dicsekszik azzal, hogy hány embernek oltotta ki az életét szolgálatteljesítés közben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás