promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az állkapocs nélküli férfi zaklatott életét a szerelem mentette meg, gyönyörű nőt vett feleségül
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joseph Williams arra buzdítja az embereket, hogy lássák meg önmagukban a legapróbb értékeket is, mert ez a boldogság kulcsa.

A 41 éves Joseph Williams élete gyökeresen megváltozott, amikor találkozott élete szerelmével, azóta újjászületve érzi magát és már nem is gondol arra a sok éves zaklatásra, amelyek kitöltötték mindennapjait. Ugyanis egy ritka genetikai betegséggel született, amelyet egy mutált gén okozott és nem fejlődött ki az állkapcsa, ami eltorzította arcát és beszélni is csak jelszbeszéddel képes, a táplálkozást pedig a nyelőcsövén keresztüli szondán képes eszközölni.

„A randevúzás volt a legnehezebb számomra, mert nagyon alacsony volt az önbecsülésem és értéktelennek is éreztem magam, de amikor elkezdtem hinni magamban és rájöttem, hogy többet érdemlek, akkor találtam meg a feleségemet” – mondta Joseph a New York Post interjújában.

A hegesztőként dolgozó Joseph Williams mindig is abban a tudatban volt, hogy hátralevő napjait egyedülálló férfiként fogja leélni, de ez a gondolat azonnal elillant, amikor 2019-ben találkozott lelki társával, a 39 éves Vaniával. Eleinte csak barátok voltak, de végül randevúzni kezdtek és egymásba szerettek. 2020-ban mondták ki a boldogító igent és környezetükben senki nem is gondolta volna, hogy ez valóban megtörténhet, végül az előítéletekkel szemben győztek az igazi érzések.

Forrás: Profimedia

Persze a rossz pletykák is elérték a párost, sokan azt beszélték a hátuk mögött, hogy Vania csak Joseph pénzére pályázik, meg amúgyis a férfi testvérével folytat viszonyt. Természetesen ebből semmi sem volt igaz, egyszerűen csak elképzelhetetlen volt sokak számára, hogy egy genetikai rendellenességben szenvedő férfi egy vonzó nővel kösse össze az életét, talán még a boldogságátra is írigyek voltak, de ezek aza alaptalan vádak és pletykák mind egy szálig lepattantak a szerelmesekről. Csak magukkal foglalkoztak és milyen jól tették, hiszen ez az elképesztő sikertörténet számos embernek adott reményt és mindent elsöprő motivációt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás