promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes szerelem: az ismeretlen szőke csúcsbombázó, aki Leonardo DiCaprio fejét végzetesen elcsavarta - nem volt már visszaút
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem ez volt Leonardo DiCaprio első emlékezetes filmje, ám mind közül talán ez az egyik legegyedibb.

Leonardo DiCapriot senkinek nem kell bemutatni Magyarországon sem, az Oscar-díjas színész olyan nagysikerül filmekhez adta a nevét a hosszú évtizedek alatt, mint a többszöres Oscar-díj nyertes Titanic, az Eredet, A Wall Street farkasa vagy éppen a Netflixen nemrégiben debütáló Ne nézz fel! című filmszatíra. A filmeket hosszasan lehetne még sorolni, ám van egy alkotás az életműben, amely néha nagyon kevés figyelmet kap, mint amennyit megérdemelne.

Ez pedig a több százéves Romeó és Júlia sztori modern köntösbe öltöztetett verziója, a Romeó+Júlia. A film már Amerikában játszódik, méghozzá Verona Beachen, ahol a szereplők nem kardokkal, hanem lőfegyverekkel kergetik egymást. A történet nagyrészt követi Shakespeare színművét.

A női főszereplő, Claire Danes sokak számára ismeretlen lehet Magyarországon, ám csak azért, mivel lehet, hogy nem figyelünk rá, pedig egy elképesztő tehetségről van szó, aki nagyon sok sikeres filmhez adta az alakítását.

A Romeó+Júliában a később nagy sikert befutó színésznő, Claire Danes első ízben csillogtatta meg tudását, a film bemutatásakor még csak 18 éves volt. A karrierje során három Primetime Emmy-díjat, négy Golden Globe-díjat és két Screen Actors Guild-díjat nyert, 2015 pedig már csillagot is kapott a Hollywood-i  hrességek sétányán.

Később szerepetl a nagysiekrű Csillagpor című filmben, legsiekresebb sorozatszerepe pedig a Homelnad - A belső ellenség című szériában volt.

Így néz ki ma 43 évesen Claire Danes, akinek hamarosan jön egy új, minisorozata, amelyben tom Hiddleston oldalán tűnik majd fel. Az essexi kígyó majd május 13-án debütál az Apple TV+-on:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás