promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Google Maps kocsija a magyar Pizza Kingnél járt, és elképesztő, hogy mit fotózott le
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Google Maps autója éppen a Pizza Kingnél bóklászott, de ez valakinek nagyon nem tetszett.

Az emberek életét igazán megváltoztatta a Google Maps és bátran ki is jelenthetjük, hogy teljesen pozitív irányba. Főleg azok lélegezhettek fel miatta, akiknek a béka feneke alatt van a tájékozódási képességük. A Google Maps elvezeti őket az A pontból a B-be, és a legbizonytalanabbak még az Utcakép funkciót is használhatják.

A Google Street View végül 2013. április 23-án lett elérhető egész Magyarországon, és a nagyvárosokat, valamint a főbb utakat fedi le.

Közben új típusú térképadatokat tervez licencelni a Google a cégek számára, amiket elsősorban a megújuló energiákra építő szolgáltatásaik és termékeik fejlesztéséhez használhatnak fel.

A Google autói még tavasszal indultak útnak hazánkban, hogy elkezdjék frissíteni a meglévő adatbázist. Ugyebár Magyarországon is a városok, és az őket összekötő utak infrastruktúrája folyamatosan változik, a Google Maps pedig az egész világon figyel arra, hogy legyen elavult a szolgáltatása.

Előfordulhat, hogy a Street Viev feltérképező kocsija már járt is nálatok. Vicces felvételek persze mindig előkerülnek, és valószínűleg sokan meg se lepődnek, hogy ez a fotó Magyarországon készült.

A lapunk szúrta ki, hogy egy több mint 630 ezer követővel rendelkező oldal, a „Scenic Depictions of Slavic Life” tett közzé egy képet, amihez csak ennyit írtak:

„A Google Maps Magyarországon”.

A Pizza King hálózatot valószínűleg nem kell bemutatni senkinek. A Google Maps kocsija pont az egyik Pizza Kingnél járt, ahol egy úriember úgy érezte, hogy a középső ujjával mindenképpen üdvözölnie kell a techóriás járművét.

A Google közben továbbra is figyel arra, hogy mindenki arca szépen ki legyen takarva az Utcakép fotókon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás