promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megerőszakolással fenyegetőzött a buszon, undorító módon személyeskedett egy férfi a 18. kerületben és még a gyerekét is belevonta az undorítóskodásba
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Régi nagy szerelmem nekem Budapest, de egy hosszabb külföldi tartózkodásom után hazaérve elborzadva látom, hogy milyen emberek járnak közöttünk.

Azelőtt is sok ismerősöm mesélt nekem az ilyen-olyan atrocitásairól a városban, azonban mióta van lehetőségem ezeket megírni, azóta kicsit másképpen figyelek rájuk. A mostani történet (akárcsak a múltkori ellopott tárcás) szintén az egyik ismerősömmel esett meg, hívjuk őt Z.-nek. Z. egy csinos, egyáltalán nem feltűnően öltözködő, igényes, csendes lány, picike termettel. Ezt csak azért írom le, hogy (bár ez a megközelítés nagyon téves és sértő, mert senki nem tehet a hasonló esetekről) értsétek semmi olyan nincs benne ami a lenti párbeszédre bárki fejében is okot adhatna.

Tehát hazafele tartott egy munkahelyi csapatépítőről, olyan tíz óra magasságában. Késői időpont, de azért annyira mégsem és ahogy a megjelenés, úgy az óra által mutatott idő sem lehet mentség semmi hasonlóra. A külvárosban lakik, 18. kerület.

A buszra felszállva, amin még volt hely bőven, helyet foglalt egy ablak melletti ülésen, fülében szólt a zene, ahogy mindig. Felszállt egy édesapa a fiával és miután körülnézett a nagyrészt üres buszon, ő Z. felé vette az irányt és leült mellé. Nőként mondom, hogyha egy majdnem üres buszon melléd ül egy pasi, akkor azt ott nem úszod meg, valami történni fog. Nem kellett sokat várni, történt is.

Az apuka megpróbált szóba elegyedni az ismerősömmel, aki edzett budapesti nőként ezt ignorálta és az ablakon kifele nézve max hangerőn halgatta a muzsikát. Az a baj az ilyen "férfiakkal", hogy még a legnagyobb hardcore ütemeken is átszűrődik a hangjuk, szóval bármennyire is igyekezett nem figyelni, sajnos hallotta mi a téma. Nem meglepő módon, nem a klímaválságról szeretett volna csevegni.

Finom kislány vagy, megkóstolnálak. Na mit szólsz? Akarod te is, látom.

Minden kétséget kizáróan mondhatom, hogy nem akarta. Az apuka csak fűzte, fűzte, egyre hangosabban, majd a következő hangzott el:

Jobbnak képzeled magad, mi te h*lye k*rva. Örülnél ha csak belédtenném, te. Látszik, hogy mennyire f***éhes kis r*banc vagy.

A helyzet, mint látjuk eszkalálódott, azonban a buszon utazó kevés emberből senki nem segített neki. Ő nagyjából észrevétlenül próbált írni a párjának egy üzenetet, hogy menjen ki érte a megállóba, mindenképp, mert baj van.

Embernk azonban itt már teljesen bedühödött és folytatta:

Hol szállsz le te sz*ka, leszállok veled és meg foglak b*szni. Érted? Meg leszel b*szva és nem tehetsz semmit.

Lássuk be, ez már több mint ijesztő, viszont térjünk vissza a történetnek azon pontjára, ahol írtam, hogy az apuka a kisfiával együtt szállt fel.

Ezek után, mivel reakciót még mindig nem kapott, ezek a férgek meg arra mennek, a gyerekéhez intézte a következő sorokat:

Gyere fiam, nyúlj alá, azt szeretik az ilyenek, gyere fogd meg.

A gyerek vihorászott egy sort, életkora alapján szerintem még nem volt tisztában azzal, hogy ezek mit jelentenek, dehát apu olyan jópofa meg vicces, szóval reflektált:

R*ibanc, r*banc. A 6 éves forma kisgyerek.

A busz végre valahára berobogott a megállóba és Z. barátja villámként csapódott fel a buszra. Szólt a vezetőnek, hogy mi történik és azonnal a párja felé sietett. Amikor fenyegetően odalépett melléjük a pasi már felállt és mentegetőzött, mondván, csak viccelődtek. A srác rendőrt akart hívni, de ekkor az apa-fia párosnak eszébe jutott, hogy itt kell leszállnia és végül kereket oldottak.

A megoldás pedig mi lett? Z. azóta ha nagy ritkán este megy haza, mindig taxit hív. Hát... nem is tudom. Tüneti kezelésnek érzem a dolgot, mert a probléma, ettől még az utcákat járja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás