promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
11 millió forintos fizetéssel várják a hazai munkavállalókat, és még érettségi sem kell hozzá
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Munkát keresel? Ebben az állásban nem kell megszakadnod, és még a több mint 11 milliós fizetést is zsebre vághatod.

Rengetegen döntenek úgy, hogy hátat fordítanak Magyarországnak egy jobb élet reményében. Na igen, csak mondjuk mi az a munka, vagy óriási kiugrási lehetőség, ami miatt tényleg elhagyná valaki a hazáját?

Ilyenkor azért az álomfizetés teljes mértékbe hatással tud lenni az emberre, ami miatt a családját és a barátait is maga mögött hagyja. Főleg akkor lehet még csábítóbb az egész, ha a meghirdetett állásban egyáltalán nem kell megszakadni.

„Precíz munkavégzés és megbízhatóság jellemzi? Szeretne egy regionális vállalat részévé válni és fejleszteni magát személyesen és szakmailag is? Akkor jó helyen jár, mivel hozzásegítjük álmai munkájához”

- áll az ígéretes felvezetésben.

Na de derüljön ki végre, hogy mit is kell csinálni. Az álláshirdetésben kiemelték, hogy sajtokat kell vágni, ellenőrizni a minőségüket, valamint csomagolni. Ehhez abszolút nem kell szakirányú végzettség, sem érettségi, egyszerűen csak jól kell tudni kommunikálni német nyelve.

A gröbmingi üzem Ausztriában van, szóval nem is kell a világ végére utazni a munka miatt.

Az üzemben két műszakos munkarend van, és olykor ünnepnapokon, és hétvégén is be kell vállalni azt, hogy bemegyünk. Ezt kompenzálja némiképp a fizetés, ami 2421 euró, vagyis mostani árfolyamon csaknem 950 ezer forint. Ez azt is jelenti, hogy egy évben csaknem 11,5 millió forintot lehetne zsebre tenni. Bár az kicsit szomorú, hogy ez bizony bruttó összeg, vagyis nem ezt kapjuk kézhez.

Ettől még aki nem találja itthon a helyét, annak jó kiugrási lehetőséget jelenthet ez a kaland, mivel tényleg csak németül kell tudni hozzá, és azt sem kell anyanyelvi szinten. Aki pedig alapból sajtrajongó, annak ez valóban álommeló lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás