promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bődületes álomfizetést kaphatsz szokatlanul könnyű munkáért, te is a szerencsés kiválasztottak között lehetsz
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően szokatlan álláshirdetést küldtek be szerkesztőségünknek, a dolog pikantériája, hogy a jelentkezés még most is aktuális.

A kérdéses álláshirdetés témája egy egészen szokatan, már-már (sokaknak) álomszerű dolog. Röviden: németországi bordélyházakat kell végigjárni, kapcsolatokat kell építeni, minőséget felmérni, illetve megteremteni a megfelelő technikai működéshez szükséges feltételeket, majd mindezt felügyelni.

Na de mit is jelenthet ez a valóságban?

A bordélyházak végigjárása már önmagában érdekes és furának számító tevékenység, főleg, ha fordított tranzakció történik: neked fizetnek azért, hogy odamész.

Az ottani kapcsolatépítés is egy olyan dolog, ami eddig nem éppen önéletrajzba való tapasztalatnak számított, most azonban szemmel láthatóan ezt valóságos, bejelentett, teljesen korrekt, díjazott munkaként szeretnék valakinek feladatként kiadni.

Elvárásként nem sok mindent jelöltek meg: beszélj angol és német nyelven, legyél megnyerő és proaktív (álláshirdetések top1 kedvenc szava, tehát ez nagyjából bárhova kellhet a vezérigazgatótól a városligeti tótisztítóig), jó szervezőkészség, diszkréció (Mondjuk ez nekem speciel nehéz lenne: hogy a viharba ne mesélnéd el minden létező embernek, hogy neked ez a munkád? Persze lehet, hogy valaki nem szeret polgárpukkasztani.).

Illetve nagyon szépen bele van fogalmazva az, hogy bármilyen nemzetiségű, hátterű, etnikumú, beállítottságú emberrel legyél lehetőleg kedves és mindenképpen tudjál vele mindenféléről szót érteni.

Juttatásként a szokásos dolgokat említik meg: megbecsülés, jó kapcsolatépítés (mókás), szuper munkakörnyezet, kihívások, király csapat, megbecsülés, motiváció és képzési lehetőségek.

Amennyiben esetleg kedvet kaptál és meglesnéd a tényleges hirdetést, akkor azt az alábbi linken teheted meg:

https://erobella.com/jobs/

(Másold ki és illeszd be böngészőbe, mivel a cikk nem 18+, így a linket nem tudjuk közvetlenül beilleszteni.)

Ha esetleg itt értesültél róla és te szerezted meg a melót, akkor azért légyszi dobj már majd nekünk egy email-t az info@promotions.hu címre egy rövid élménybeszámolóval, ugyanis itt a szerkesztőségben égünk a kíváncsiságtól, hogy mégis hogyan kell ezt a való életben, tényleges munkaként elképzelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás