promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olvasónk összeomlott a Booking sumákolása miatt, az egész család bukhatja a balatoni nyaralását
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A napokban felrobbantotta az internetet az, hogy problémák lehetnek a Booking házatáján, ami lássuk be: rengeteg magyar család egész évben tervezett jól megérdemelt kikapcsolódását veszélyeztetheti.

A levelet változtatás nélkül közöljük és nem tükrözi szerkesztőségünk véleményét:

Helló.

Egyszerűen azt érzem elfogytam, kiakadtam, mérges vagyok dühös és szomorú. Egész évben az tartja bennem a lelket a gürcölés közben, hogy lesz nyáron két hét, amire erőmön felül spórolunk én is és a feleségem is, amikor végre letehetjük a gépszíjat és a nadrágszíjat ugyan meghúzva, de egy kicsit ki tudunk kapcsolódni a gyerekekkel.

Erre most mit látok? Meló előtt a szokásos reggeli hírfolyamgörgetés közben felugrik, hogy a Booking nem fizetett ki ezt meg azt és a szállásadóknak elege van. Én nem értek ehhez az egészhez, a fizetési rendszerekhez, hogy most mi történt pontosan, egyszerű melós vagyok, de azt tudom, hogyha a szállásadók háborognak a Booking meg nem fizetett ilyen-olyan okok miatt, akkor kik fogják megszívni.

MI. Én, a feleségem, a két gyerekem és tök mindegy, hogy ez most el lesz intézve vagy sem, már önmagában az, hogy nekem ezen idegeskednem kell egy olyan dolog, amit senki nem tud nekem visszaadni.

Nyilván a feleségem is olvasta és aggódva írt üzenetet, hogy mi lesz, meg már vett egy új bikinit. Összeszorul a szívem. Tudom, vannak nagyobb dolgok az életben, de ha még ez sem jön össze, akkor mégis minek minden áldott nap lehúzni a 8-10 órát? Miért nem lehet az, hogy az ilyen nagy cégeknél rendben menjen minden és nekem ne kelljen ilyeneket olvasnom a feleségemmel egyetemben?

Fogalmam sincs, hogy most mi lesz. Valószínűleg a cég nem megy csődbe és rendben lesznek a dolgok, de akkor is. Ideges és frusztrált vagyok a munkahelyemen, amit már szóvá is tettek, a feleségem is kedvetlen és fél óránként frissítjük a hírfolyamot, hogy van-e valami változás.

Az email fiókunkat meg már rettegve nyitom meg, hogy nem-e jött esetleg egy lemondó email, hogy ennyi volt barmok, idén ez nem jött össze.

Nem tudom miért írtam ezt meg, csak egyszerűen kikívánkozott. Kitartást kívánok mindenkinek, aki hasonló szituációban van és remélem, hogy nekünk és nektek is minden rendben lesz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás