promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Országos népharagot okozott a Pepco akciója, átverve érzik magukat a vásárlók
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Pepco vásárlói egy emberként háborodtak fel, átveréstől tartanak.

Nemrég ért véget a Pepco magyarországi üzleteiben az az akció, ami arról szólt, hogy a vásárlók minden második termékre 50 százalék kedvezményt kaphatnak. Ez persze csak a meghatározott terméktípusokra - lakásdekoráció, textília, bútor, világítás, tárolók - vonatkozott, és az üzletlánc egy 13 oldalas szabályzatot is közzétett a honlapján, amiben bárki átanulmányozhatta a promóció részleteit.

Ennek ellenére a vásárlók közül sokan úgy érzik, hogy átverés áldozatai lettek, ugyanis állításuk szerint sokkal drágábban jöttek ki a kasszánál, mint amire számítottak. A Pepco közösségi oldalán valóságos népharag tört ki, dühös visszajelzések és panaszok özönlötték el a kommentszekciókat. Az egyik hölgy például az alábbiakat írta le:

„Figyelem remek akció: legutóbb például egy 1500 Ft-os, akció nélküli lakásdekor most akcióval, átcímkézve 2300 Ft. Na, akkor számoljunk! Ha akkor veszek 2 db-ot, az 3000 Ft, ha most veszek kettőt, akkor 2300 Ft, plusz természetesen akciósan féláron 1150 Ft, azt akárhogy számolom 3450 Ft. Köszönjük az akciót!!!!”

Tehát az ő tapasztalata szerint bizonyos akciós termékek jóval drágábba kerültek "leértékelt" állapotban, mint eredeti áron. Hasonló esetről olvasóink is küldtek nekünk levelet, többen is panaszkodtak arra, hogy a Pepcóban, és a KiK-ben is így húzták le őket nem kevés pénzzel.

A dühös vásárlók egymás után írták le, hogy mit tapasztaltak valamelyik magyarországi Pepco üzletben. Úgy tűnik, egyikük sem kapta meg azt a kedvezményt, amit várt.

„Nekem csalódás lett a vége!! Vásároltam ezt, azt. Az 50 százalék kedvezmény a második termékre nem jön ki sehogy. A termékeket nem is azon az áron blokkolták, ahogy a terméken van feltüntetve”

„Az összes Pepco akció csak hókusz pókusz, a pénztárnál derül ki, hogy mi tartozik az akcióba, és általában sosem teljesülnek a feltételek”

„Nem szoktam ilyeneket irkálni, de egy nagy átverés az egész. Nem a felét vonja le a második terméknek még véletlenül sem. Nagyot csalódtam”

Olyan is volt, aki a blokkot mellékelve írta le, hogy nem igazán érti, hogyan jön ki a "minden második termékre" vonatkozó 50 százalékos árengedmény. Utána viszont egy másik hozzászóló elmondta neki, hogy ezen a blokkon minden rendben van, jól le lettek vonva az összegek is, csak több részletben.


(Fotó: Facebook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás