promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elszabadult az őrület az egyik magyar Aldiban, de az arra járók valami egészen máson röhögtek

Elszabadult az őrület az egyik magyar Aldiban, de az arra járók valami egészen máson röhögtek

Borítókép:  Profimedia - illusztráció / olvasói fotó (Aldi Nyíregyháza)
Élet
Kategória fejléc

Egy újabb Aldi nyílt meg Magyarországon, ahova az akciók miatt elképesztően nehéz volt bejutni.

Valóban zajlik az élet a hazánkban is nagyon népszerű bolthálózat körül, mivel az Aldi Magyarország idén ünnepli a tizenötödik születésnapját. Emiatt egy játékban is részt vehetnek az ott vásárlók egészen május 10-ig. Mindegy, hogy mit, és milyen értékben vásárolunk, a lényeg, hogy a kapott blokkon szereplő AP kódot ide kattintva töltsük fel – erre négy napunk van.

Az Aldi Magyarország minden héten 150 darab 25 ezer forint értékű vásárlási utalványcsomagot sorsol ki, a főnyeremény pedig 1 millió forint.

Közben folyik az Aldi terjeszkedése is, mivel Nyíregyházán csütörtökön megnyitották a legújabb boltjukat. Ez lett az ötödik üzletük a szabolcsi vármegyeszékhelyen, de a lényeg, hogy ez abszolút a belvárosban van, ami valószínűleg erős konkurenciát fog jelenteni a Korzóban található Sparnak. Ez az üzlet bár nem túl nagy, de őrületes forgalmat generál a mai napig.

Az Aldi a nyitás napjára külön akciókat tervezett, az első 300 vásárló például LEGO-t kapott ajándékba. Ezen a napon ráadásul 10 óráig minden 5 ezer forint felett vásárló megpörgethette a szerencsekereket, hogy garantált nyereménnyel térjen haza. Külön reklámújságot is adtak ki, amit ide kattintva tudtok átböngészni.

A nyitás miatt tényleg valódi őrület volt a boltban, mivel az Aldi számos élelmiszert kínál a megszokottnál is kedvezőbb áron. Az üzletbe nem is tudtak beengedni ennyi embert, így délelőtt például kint állt a sor.

A nyíregyháziak többség persze amiatt kezdett el poénkodni, hogy milyen népszerű lett hirtelen a gyúrás, és mindenki elkezdett egészségesen élni a városban. Az olvasói fotón is olyan, mintha az emberek a fenti edzőterem miatt állnának sorba, és alig várják, hogy ráállhassanak a Cutler Gymben a futógépre.

Természetesen az Aldi és az akciók miatt volt a nagy hisztéria, de ez lehet az edzőterem népszerűségének is jót tesz.