promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas vadászpókot találtak a Tesco banánjai között, rettenetes dolgot szorongatott a lábaival
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tesco egyik vásárlója horror vadászpókot kapott ajándékba a Magyarországon is népszerű áruházlánctól.

Alig pár hete adtunk arról hírt, hogy Magyarországon sincsenek feltétlenül biztonságban a nagy áruházláncok vásárlói, kiváltképpen, ha egy importált slágertermékről van szó. A Lidl járt múltkor úgy hazánkban, hogy egy skorpió személyében egy kis ráadás ajándékot is biztosított az egyik fővárosi vásárlója számára, aki csak egy kevés epret szeretett volna hazavinni egy egyébként roppant előnyös és remek akció keretében – végül a már-már legendás hírű magyar Ace Venturának, Both Zoltánnak kellett kiszállnia a váratlan vendég begyűjtésére:

Most szerencsére nem hazánkból adhatunk hírt egy újabb grátisz ízeltlábúról, hanem a nem is olyan távoli Nagy-Britanniából. A Sun cikke szerint egy angol férfi, Craig Harrison tért be a minap egy helyi Tescóba. A windsori vásárló személyesen számolt be a brit napilapnak a sokkos élményéről. Elárulta, hogy a Magyarországon is jelenlévő áruházba betérve nagyon megkívánta az élénksárga és méretes banánokat. Kiválasztott egy számára szimpatikusnak látszó, előrecsomagolt fürtöt, majd annak rendje és módja szerint kifizette és hazavitte – nem is sejtette, hogy mi vár rá.

A jóhiszemű Craig otthon, kipakoláskor vette észre, hogy a még bontatlan csomagban bizony nemcsak az egzotikus gyümölcs, hanem egy hatalmas pók is leledzik. Rövid netes keresgélés után rájött, hogy egy óriás vadászpók készül éppen a családalapításra a banánok között. Ugyanis egy körülbelül kétszáz utódot rejtő póktojást szorongatott a rettedelmes kinézetű, mérgező csípésű pók. Hősünk természetesen dokumentálta az esetet, értesítette a Tescót, továbbá az állatfelügyelettel elvitette a kéretlen jószágot is kiscsaládját.

„Kezdetben sokkos állapotban voltam. Hátrabotlottam, és elvesztettem az egyensúlyomat. Eddig nem hittem volna, hogy félek a pókoktól, de kiderült, hogy ebben is fejlődőképes vagyok”

- nyilatkozta a megrettent Craig a Dominikai Köztársasságból importált banán-meglepetéssel kapcsolatban.

A vadászpók csípése ugyan nem halálos, ám szédülést, hányást, esetleg hevesebb szívverést okozhat. Mérete akár a 25 centimért is elérheti kinyújtott lábaival.

Egy kis bemutató a félelmetes vadászpókról (is):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás