promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi odapörköl a Sparnak, ami miatt tengernyi magyar fog örömtáncot járni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy hiánypótlást ért el az Aldi az egyik magyarországi nagyvárosban, ezzel pedig egy kis konkurenciát csinálnak a Sparnak.

Igazán pörög most az élet a bolthálózat körül, mivel az Aldi Magyarország idén ünnepli a tizenötödik születésnapját. Ennek az alkalmából hatalmas játékot indítottak, persze nem csak a törzsvásárlóknak. A játékban való részvételhez nincs más dolgunk, mint május 10-ig bármelyik magyarországi Aldi üzletben vásárolni egyet.

Ezután a vásárlást követő negyedik napig a kapott blokkon szereplő AP kódot ide kattintva fel kell tölteni. Az Aldi nem állított be limitet, szóval tetszőleges értékbe vásárolhatunk, és a blokk így is részt vesz a játékban.

A nyeremény besegíthet a nagybevásárlásba, mivel minden héten 150 darab 25 ezer forint értékű Aldis vásárlási utalványcsomagot sorsolnak ki.

Az Aldi Magyarország közben nem áll le, és folytatja tovább a terjeszkedést. Holnap nagy napra készülnek Nyíregyházán, mivel csütörtökön megnyitja a Vay Ádám körúti üzletét a bolthálózat. Ez csaknem a belváros szívében található, ami fog egy kis konkurenciát jelenteni a Korzóban található Sparnak.

A Spar tehát Nyíregyháza belvárosának környékén afféle egyeduralkodó volt. Az a hely, ahová most az Aldi költözik, korábban Tesco volt. A helyiek tömege várja, hogy az Aldi boltja végre megnyisson a Tesco régi helyén, ami sokáig átalakításon esett át.

Az Aldinak ez az ötödik üzlete lesz Nyíregyházán, de az első, amit végre a belvárosiak könnyen elérhetnek. A bolthálózat a nyitás miatt április 20-ától 22-éig, illetve a készlet erejéig számos élelmiszert kínál majd a megszokottnál is kedvezőbb áron. Az első háromszáz vásárló még LEGO-t is kap ajándékba. Közben 10 óráig minden 5 ezer forint felett vásárló megpörgetheti a szerencsekereket, hogy garantált nyereménnyel térjen haza.

A belvárosi Aldi autóval érkező vásárlók számára a vásárlás idejére, a rendelkezésre álló szabad helyek számának erejéig ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás