promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi úgy lefárasztotta a magyarok agyát, hogy az már túlmegy minden határon
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi új reklámjával most a rockereket vette célba.

Legyen szó ünnepi időszakról vagy sima hétköznapról, az Aldi még mindig a magyarok egyik kedvenc boltja. Ez a széles választéknak, a viszonylag jó áraknak, az átlátható árukészletnek is köszönhető. Ráadásul a kreativitásban sem szenvednek hiányt, megszokhattuk már az Alditól, hogy mindig előállnak valami agyzsibbasztó újdonsággal. Az utóbbi időben rózsafuttatót, bébi pepperónit, virslit, tormát, répát, már rengeteg mindent reklámoztak humoros szóviccekkel.

Reklámjaik viccesek, frappánsak, de sokszor fárasztóak és már-már fájdalmasan egyszerűek. Fogadtatásuk is épp ilyen vegyes a vásárlók körében, van, aki jót nevet a marketinges agymenésein, van, akinek totál leszívja az agyát.

Mostani reklámjuk is inkább az agyleszívós kategóriába esik, de a kommentelők jót szórakoznak az Aldi mostani szóviccén is. Ezúttal az ausztrál rockbandát, az AC/DC-t vették mintául, és a Rio'D Oro-s ACE, BCE üdítőitalukat reklámozzák egyéni módon. A plakáton feltüntették azt is, hogy akciós az ital, hiszen 25% kedvezménnyel kapható, és ha hármat veszünk, 4-et kapunk belőle, így valóban érdemes kihasználni a kedvezményt.

A Facebook kommentelők vették is a lapot, és humoros hozzászólásokat írtak a fárasztó "Aldi banda" poén alá.

"Highway to health" (=út az egészségbe)

– utalva ezzel az AC/DC "Highway to Hell" című dalára.

"Nagyon érzik a rostzenét."

"Meg lettél....itatva"

– írták a kommentelők, bár az utóbbi hozzászólást nem igazán értjük mi sem.

Az biztos, hogy akárki is találja ki ezeket, jó érzéke van hozzájuk, az Aldi közösségi oldala pedig üde színfoltnak számít ezeknek a posztoknak köszönhetően – akár mondhatni kiakadnak néha miattuk az emberek, akár nem. Te mit gondolsz az Aldi agyzsibbasztó poénjairól?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás