promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömeges agyzsibbadást okozott az Aldi, a magyar vásárlók csak fogták a fejüket kínjukban
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi valószínűleg csak jót akart, de mégis rengetegen kiakadtak.

Az élelmiszerek egyre drágábbak, a fizetések viszont egyelőre sajnos nem igazán tudják tartani a tempót az áremelkedésekkel, ezért a magyar vásárlók egyre inkább az olcsóbb alternatívákat, boltokat keresik, hogy ne kelljen teljesen lemondaniuk a kedvenceikről.

Sokan imádják az Aldit, hiszen nagyon jók a saját márkás termékei, illetve összességében elég jó áron lehet ott élelmiszert vásárolni.

Rengetegen követik az Aldit a Facebookon is, hiszen az áruházlánc rendszeresen tájékoztatja ott a magyar vásárlókat az aktuális akciókról, kedvezményekről, így rengeteg hasznos információhoz tudunk hozzájutni, ha kedveljük az oldalt – viszont néha egészen meglepő posztokba is beleütközhetünk az Aldi közösségi oldalán, amik rögtön mondhatni agyzsibbadást okoznak.

Aki követi az Aldit, az pontosan tudja, hogy időnként rettenetesen fárasztó, illetve bizonyos szempontból egészen zseniális poénképeket, szóvicceket is ki szoktak rakni a Facebookra. Ezeken vagy nevetnek az emberek, vagy a fejüket fogják kínjukban, de az biztos, hogy mindenkiből hatást váltanak ki.

Most az Aldi extra agyzsibbadást okozott a magyar vásárlóknak, ugyanis a Magic Mike (ejtsd: Medzsik Májk) című filmszériát meglovagolva egy Magic Májkrémes poénképpel népszerűsítette a májasát, ez pedig egyszerre telitalálat és kínzás.

A kommentelők többségének nagyon tetszett a Magic Májkrém vicc, de azért bőven akadtak olyanok is, akik mondhatni kiakadtak azon, hogyan képes az Aldi ennyire kimerítő dolgokat megosztani.

Itt lehet megnézni az Aldi poénképét, hogy mindenkinek szebb legyen a napja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás